MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » KARTAL CHP’DE İMZA DEPREMİ
KARTAL CHP’DE İMZA DEPREMİ

KARTAL’DAN 5000 SAHTE İMZA DOĞRUMU?
Kartal İlçe örgütünün 5000 üyesinin sahte imzasını taşıyan dilekçe CHP Genel Merkezi karıştırdı.
Yerel seçimlerde aday belirme aşamaları yaşanırken CHP Kartal ilçe örgütünce düzenlendiği idda edilen ve 5000 Üyenin imzasını taşıyan belge CHP Genel Merkezini karıştırdı.Üzerinde sahte imzalar bulunan belge’nin muhatapları olan örgüt üyelerinin böyle birşeyden haberleri olmadıkları biliniyor.
CHP Kartal ilçe örgütünün üyelerince 5000 imza toplanarak Genel Merkeze mevcut Belediye Başkanı Altınok Öz’ün tekrar aday yapılmasını istediği şekilde çıkan haberlerin tamamen uydurma olduğu söyleniyor. CHP Genel Merkezinden sızdığı belirtilen haberin tamamen düzmece olduğu hem CHP Kartal ilçe yönetimince hem de üyeler tarafından yalanlandı. Görüşlerini aldığımız örgüt üyeleri “Böyle bir durum asla söz konusu değil. Bundan kesinlikle haberimiz yok” dediler. CHP Kartal İlçe yönetimi de aynı şekilde “Böyle bir şey yaşanmadı” şeklinde konuştular. Yerel seçimler yaklaşırken böyle asparagas haberlerin çıkabileceğini belirten aday adayları ise “bunların ne maksatla üretildiği belli. Amaç hem genel merkezi etkilemek hem de seçmenin yönlendirilmesini sağlamak” diyerek konuya açıklık getirdi Yaklaşık 12 bin üyesi bulunan CHP Kartal İlçe Örgütünden kimlerin nasıl imza aldığı ise merak konusu. Bazı imzaların sahte olduğu ve örgüt üyelerinin isimlerinin kullanarak imza atıldığı iddia edildi. Konuya ilişkin araştırmaların sürdüğü sahte imzaların tespit edilmesi halinde yargıya başvurulacağı CHP Kartal’da konuşulanlar arasında.
Eğer iddalar doğruysa bunun sorumlularının derhal ortaya çıkarılması gerekir diyen üyeler gerçek olmayan bir belgenin nazarı itibara alınmaması gerekir dediler.

Etiketler:
📆 04 Aralık 2013 Çarşamba 14:57   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR