MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ”KARTAL CHP’DE KOL KILRILDI YEN İÇİNDE KALMADI”
”KARTAL CHP’DE KOL KILRILDI YEN İÇİNDE KALMADI”

28Temmuz 2017 cuma günü CHP ‘nin Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde düzenlenen örgüt toplantısına katılmak üzere oraya gelen CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Tamer Vurun ve Parti üyesi Rıza Aydoğan arasında yaşanan ,münakaşa sonucunda Rıza Aydoğan’ın iddialarına göre Tamer Vurun’un Rıza Aydoğan’ın Koluna sigara basılmasıyla son bulan iddiaların,doğruluğunu ve bu konuyla ilgili Rıza Aydoğan’ın İlçede yapacağı basın açıklamasını takip etmek adına ilçe binasına gittik.

Başka basın mensubu arkadaşlarımızında katıldığı toplantıda ,CHP Kartal İlçe Genel Sekreteri Süleyman Güzel konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Süleyman Güzel şunları söyledi;

Rıza Aydoğan  bizim değer verdiğimiz partimiz için emek sarfeden genç bir kardeşimizdir.Birkaç gündür ortaya attığı iddiaların,gerçekle alakası yoktur.

Olayda adı geçen İl Disiplin Kurulu Üyemiz Tamer Vurun’un Rıza Aydoğan’la münakaşa ettiği doğrudur.
Tartışma esnasında yanlışlıkla sigaranın koluna temas ettiğide doğrudur ama tekraren kasıtlı bir şekilde koluna sigara söndürüldüğüne dair iddianın gerçeklikle alakası yoktur.

Rıza Aydoğan birileri tarafından dolduruluşa getirilmektedir,partimize ve İlçe örgütümüze karşı yapılan soğuk savaşın içine girmiştir dedi .

Rıza Aydoğan’ın İlçe binasında basın açıklamasına izin verilmezken ,şikayet dilekçesi Genel Sekreter Süleyman Güzel tarafından kabul edildi.

İlçe binası önünde basın açıklaması yapan Rıza Aydoğan şunları söyledi;

Tamer Vurun tarafından Şahsıma yapılan fiili saldırıda ,koluma sigara basılmıştır,sözlü hakarete uğramışımdır ve tüm bunlara istinaden bugün savcılığa şikayette bulunup üzerime düşeni yapmış bulunmaktayım.

Benim kamuoyunda partime ne kadar değer verdiğim aşikardır,daha öncesinde de İlçe Başkanımız Erdal Kıskanç tarafındanda buna benzer bir hakarete maruz kalmıştım.

Hiçbir örgüt toplantısında şahsıma konuşmaya izin verilmediği ve tarafıma kötü muamele yapıldığı birçok üyelerimiz tarafından bilinmektedir.

İddia edildiği gibi birilerinin gazına gelip ne İlçeye nede Belediyeye karşı bir tutum içerisindeyim.
Parti ve Partililerimi çok seviyorum sonuna kadar mücadeleme devam edeceğim dedi.

Günlerden beri kamuoyunu meşkul eden,kendi içerisinde çözülmesi gereken ama ne yazıkki halka açık bir tyatroda gibi yaşanılan bu olayların Atatürk’ün kurmuş olduğu ve 90 yıllık şanlı bir geçmişe sahip olan Cumhuriyet Halk Partisinin bu denli üzücü olaylarla anılmasını yakıştıramıyorum.

Konunun taktirini siz değerli okuyucularımıza bırakıyorum,Adaletin yerini bulacağına inanıyorum.
Haber foto:Nuray Yılmaz.

 

Galeri
📆 01 Ağustos 2017 Salı 22:48   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR