MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Kartal CHP’de Meclis Üyesi Listesi Krizi
Kartal CHP’de Meclis Üyesi Listesi Krizi

Gök, Örgütümüz dışlandı! dedi, yarın açıklama yapacak

Kartal’da belediye meclis üyelikleri için kılıçlar çekildi. Bugün saat 17.00’da Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) verilecek olan belediye meclis üyelikleri isimleri üzerinde CHP’de tartışmalar devam ediyor.
CHP Kartal Belediye meclis üyeliği için Belediye Başkan adayı olan mevcut başkan adayı  Altınok Öz ile CHP Kartal ilçe yönetiminin anlaşma sağlamadığı öğrenildi. Belediye Başkan adayının parti üyesi olmayan ve meclis üyeliği için talep açmayanların listeye dahil edilmemesine karşı çıkan İlçe Başkanı Kamer Gök, üyelere gönderdiği mesaj ile tepkisini dile getirdi. Gök, parti üyelerine gönderdiği açıklamada Çarşamba günü yapacağı basın açıklaması ile konuya ilişkin açıklamalarda bulunacağını belirtti.
Sıkıntılı geçen toplantıda Kamer Gök toplantıyı terk ederken Parti üyelerine ve kamuoyuna bir mesaj paylaştı.
işte o mesaj ;

Pazartesi’yi Salı’ya bağlayan gece saat 04:00 sıralarında Genel Merkezde beşli komisyon olarak bilinen partimizin yetkilileri ve belediye başkan adayı Altınok Öz ile birlikte örgüt kontenjanına başvuru yapan aday adayları içinden aday tespit çalışmasının müzakeresine başlanmıştır. Altınok Öz tarafından müzakereye açılan ancak aday adaylık başvurusu olmayan ve partiye üyeliği olmayan kişiler önerildi. Bu öneriler tarafımızdan kabul edilmemiştir. Beşli Komisyon da zaten tamamen Altınok Öz’ün önerilerine uygun çizgide kalmıştı. Üzüntüyle ifade etmek isterim ki örgütün kuvvetle dışlanmış olduğunu tespit ettim. Bu konuda gerekli basın açıklaması ve değerlendirmeleri 19 şubat Çarşambe günü saat 11:30′da Kartal İlçe binamızda basınla ve üyelerimizle paylaşacağım. Av Kamer Gök CHP Kartal İlçe Başkanı

📆 18 Şubat 2014 Salı 16:42   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR