MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » KARTAL DEMOKRATLAR İFTARDA BULUŞTU
KARTAL DEMOKRATLAR İFTARDA BULUŞTU

Kartal Demokratlar Birliği,  iftarı için Kartal Belediyesi Etkinlik Çadırında   bir araya geldiler.

 

Kartal siyasetinde önemli bir yere sahip olan ve bu yolda ilerleyen ,  Kartal Demokratlar Birliği iftarına çok sayıda Kartallı ve misafirler katıldı. emekli İftar  imam Vedat Özbaş’ın duaları ile başladı.

Demokratların iftar Yemeğine  Katılanlar arasında,CHP Parti Meclisi üyesi Doç. Dr. Hüsnü Süslü, Kartal Belediye Başkan yardımcıları Ali Apaydın ve Gökhan Yüksel, DP Kartal Belediye Başkan adayı Müslüm Şahanoğlu, DP Kartal eski ilçe Başkanları Mehmet Dinç, Sedat Özkan, Cafer Dere gibi isimler de yer alırken, Ayvaz Çağlayan Selma Arıklar ve Çiğdem Türkmen gibi, Demokrat Partinin Kartal siyasetinde yer almış emektarlar da  onur konukları oldular.

 

İftar sonrası Kartal Demokratlar Birliği adına  Sedat Özkan kısa bir konuşma yaptı Sedat Özkan Şunlara değindi;

 

Öncelikler buraya kadar gelen misafirlerimize ve gönül dostlarımıza teşekkür ediyor hoşgeldiniz diyorum., Kartal Demokratlar Birliği olarak bizler , Kartal’da yıllarca siyaset yapmış, farklı siyasi oluşumlara imza atmış ve cizgisinden asla taviz vermemiş bana göre büyük bir aile olduğumuzu düşünüyorum. Bu anlamda Görev almış ,İlçe Başkanlıkları ve yöneticilikte bulunmuş güzel insanların güzel insanların bir araya gelmesi ,beni fazlasıyla mutlu etti.Emek veren görev alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

 

Özkan, bu birliğimizin  amacı Kartal’da birliğin ve beraberliğin Sosyal ve Ekonomik dayanışmayı sağlamak ve toplumsal duyarlılığın sesi olabilmek  için çalışmalarımız  sürmektedir.  Ayrıca önümüzdeki süreçte de Ülkemiz ve Kartal için bu panel ve etkinliklere devam edeceğiz. Kartal halkıyla paylaşmayı ve birlik beraberlik içinde Çalışmalarımı sürdürmek istiyoruz tekrar hoşgeldiniz diyor, Kadir gecenizi ve Ramazan Bayramınızı  şimdiden kutluyorum dedi.

Haber :Foto Nuray yılmaz

 

Galeri
📆 17 Haziran 2017 Cumartesi 15:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR