MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » KARTAL FARKIMIZI GÖRECEK
KARTAL FARKIMIZI GÖRECEK

CHP Kartal Belediye Başkan Aday Adayı, Ali Turabi Artuç Farklı,önde,iddialı aday adaylarından.

Kartal Belediye Başkan adayı olduğu günden beri bir gün bile boş durmuyor Kartal ve Kartal halkı için çözümler projeler üretiyor. Projelerimle iddialı geliyorum diyen Ali Turabi Artuç Kartal halkı farkımızı fark edecek diyerek çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
“Kartal’ı bir cazibe merkezi haline getirmeyi temel vizyonumuz ve misyonumuz olarak belirledik” diyen Artuç, projelerini ise dört başlık altında özetleyerek şunları söyledi:
“Projelerimizi dört başlık altında topladık;
1- Eğitimde atılım yaparak Kartal’ın geleceğinin bugünden inşaa edilmesi,
2- Sağlık hizmetlerinde kalitenin yükseltilmesi ve kolay ulaşabilirlik,
3- Sosyal belediyeciliğin gerçek anlamda tesis edilmesi,
4- Kartal’ın bir kent olarak yarını kucaklayacak vizyonunun oluşturulması.
Kartal’ı dünyaya örnek olacak bir yaşam merkezi yapmak aslında zor değil. Ancak bunun için, anlayış, niyet, kararlılık, ısrarcılık, takipçilik, donanımlı olmak gereklidir. Tabii bir de cesaret. Biz bu cesarete de sahibiz şükürler olsun” dedi.
İlk proje, Kartal Vakıf Üniversitesi
Artuç, öncelikli projeleri hakkında şu bilgileri verdi:
“2000- 2500 TL arası eğitim bedeli ve gerekli durumlarda % 100 burslu okutulacak ve Kartal’ın Cumhuryet yurtları olacak. Yurt ve barınma sorunu yaşanmayacak 30 bin öğrenci kapasiteli Kartal Vakıf Üniversitesi, Kartalımızın olacak.
İkinci projemiz, Kartal Belediyesi’ne ait olan sağlık tesisinin üniversiteye bağlı tam teşekküllü hastaneye dönüştüreceğimiz Üniversite Hastanesi.
Üçüncü projemiz, yer üstünü park, yeraltını otopark yapacağız. Günlük 1 ile 2 TL arası bedelle, 5000 araç kapasiteli, 5 yılda kendini finanse eden yeraltı otoparkı yapacağız.
Dördüncü projemiz, bünyesinde belediyemize ait sosyalitesi yüksek restaurant ve caferlerle halkımızın 50 kuruş ile 1 TL arası çayını- kahvesini içeceği, 5-10 TL’ye balığını yiyebileceği sosyal mekânlar oluşturacağımız Sosyal Marina projesini yapacağız.”diyerek sözlerini noktaladı.

📆 20 Aralık 2013 Cuma 11:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR