MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL GÖZLEMEVİ ÇOCUKLARI VE KURUM MÜDÜRÜNDEN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET
KARTAL GÖZLEMEVİ ÇOCUKLARI VE KURUM MÜDÜRÜNDEN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET

Kartal Gözlemevi çocukları ve Kurum Müdürü Cem Karadeniz, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars ile Çavuşoğlu Mahalle Muhtarı Arif Koç da hazır bulundu.

 

Kartal Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen görüşmede Kartal Gözlemevi Müdürü Cem Karadeniz, korunmaya muhtaç çocuklara yönelik çalışmalarından dolayı Başkan Altınok Öz’e teşekkür ettiği konuşmasında şunları dile getirdi: “ Kartal’da çocuklara yönelik başarılı çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Özellikle korunmaya muhtaç çocuklarla ilgili çalışmalarda her zaman yanımızda olarak desteğinizi esirgemediniz. Samimiyetle verdiğiniz destek ve katkılardan ötürü sizlere teşekkürlerimizi sunmak ister çalışmalarınızda başarılar dilerim.”

 

“Çocuklar bizim geleceğimizdir”

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de yaptığı konuşmada: ”Çocuklar hepiniz hoş geldiniz. Sizler bizim geleceğimizsiniz ve geleceğimiz olan sizleri koruyabilmek için göreve geldiğimiz gün parkların etrafını saran duvarları yıktık, neden çünkü o duvarların önlerinde kötü alışkanlıkları çocuklarımıza aşılayacak uyuşturucu satıcılarının kümelenmesinin önüne geçmek için. Şimdi parklarımız daha güvenli ve temiz, her şey sizin için. Parklarda aldığımız önlemi okul önlerinde zabıta arkadaşlarımızı bulundurarak aldık.  Belediye Başkanı olmamın yanında bir ağabeyiniz olduğumu unutmayın. Esentepe’de buz ve kaykay pistimiz var. Çocuklarımız orada patenlerini sürsün, sokak aralarında sürüp yaralanmasın, gönüllerince eğlensin diye… Sizleri seviyoruz ve her zaman yanınızdayız.” dedi.

 

Ziyaretin sonunda Kartal Gözlemevi çocukları tarafından Başkan Altınok Öz’e kuruma katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

 

 

Galeri
📆 06 Ocak 2017 Cuma 11:11   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR