MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL GÜMÜŞPINAR’DA SOKAKLAR YENİLENİYOR
KARTAL GÜMÜŞPINAR’DA SOKAKLAR YENİLENİYOR

Kartal Belediyesi tarafından yapılan yol yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor. 

 

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Gümüşpınar Mahallesi’nde bulunan Zühre Sokak’ta asfalt çalışması yaptı. Fen İşleri ekiplerinin toplam 304 ton asfalt döktüğü Zühre Sokak’ta yapılan yer altı tadilatı ve onarımı sonrası asfalt daha temiz ve düzenli bir görünüme sahip oldu.

 

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre daha önce sokaklarda yapılmış çalışma ve tadilat nedeni ile ulaşımda sorun oluşturan sokaklarda düzenlenen çalışma programı doğrultusunda asfaltlamanın devam edeceğini belirtilerek Gümüşpınar Mahallesi’nde bulunan sokaklarda yol yenileme ve asfalt çalışmalarının devam edeceği bildirildi. Buna göre Gümüşpınar Mahallesi’nde bulunan Asmalı Sokak, Lale sokak, Levazım sokak, Kızılçam sokak ve Adaçayı Sokak’ta da asfalt yenileme çalışması yapılarak toplam 304 ton asfalt dökümü yapılacağı öğrenildi.

 

 

“Kartal’da Yol Yenileme Çalışmaları Devam Edecek”

Kartal’da halkın düzenli ve güvenli bir ortamda yaşaması ve ulaşımın daha rahat sağlanması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, yeni yol ve asfalt çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek “ Kartal Belediyesi sınırlarında olan bütün mahallelerimizde bir program dahilinde cadde ve sokaklarda asfaltlama ve yol çalışmalarına devam edeceğiz. Çalışmalarımızı programladığımız biçimde sürdürüyoruz. Halkımıza belediye eli ile verilecek her çalışmayı en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

📆 14 Kasım 2014 Cuma 10:21   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR