MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Asayiş, Manşet » Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı; “Kartal’ın huzuru için çalışıyoruz”
Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı; “Kartal’ın huzuru için çalışıyoruz”

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, ilçenin huzur ve güvenliği için yapılan çalışmaların aktarıldığı ‘Huzur Toplantısı’ yapıldı.

Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuklu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, MHP Kartal İlçe Başkanı Metin Özipek, Mahalle Muhtarları, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, İlçedeki STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Huzur toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. İlk olarak kürsüye çıkan Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, ilçedeki emniyetin çalışmalarının önemine vurgu yaptı.

Daha sonra Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı, ilçede yapılan çalışmaları istatistikler eşliğinde dinleyicilere aktardı. Dallı, konuşmasında bir yıl içindeki işlenen suç oranlarını ve bu olaylara karşı yapılan çalışmaları aktardı. İlçe emniyetin görev alanlarını ve bu alanlar içerisinde yapılan işlemleri de aktaran Dallı, uyuşturucu konusunda çok sayıda şikâyet aldıklarını ve bu konunun üzerinde özellikle durduklarının da altını çizdi. Uyuşturucu mücadelenin Emniyetin tek başına başarılı olmayacağını belirterek; “Bu konu toplumsal bir olaydır. Ailenin bu konulara duyarlı olmasını bekliyoruz. Biz üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Uyuşturucuyla ilgili özellikle anneler olmak üzere ailelere eğitimler veriyoruz. Bu konuda verilen eğitimleri herkesin katılmasını ve bilinçlenmesini özellikle istiyoruz” dedi.

İlçe içerisinde yabancı uyruklu göçmenlerin fazla bulunmadığını belirten Dallı, var olan kaçak göçmenlere de göz açtırmadıklarını vurguladı.

Kartal’ın 20 mahallesinin suç oranlarını da istatistiklerle açıklayan Dallı, bazı mahallelere özel önem verdiklerini belirtti. İlçenin huzuru için emniyet birimlerinin aralıksız altını çizen Dallı; “Bu çalışmalarımız da bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda ayrıca, katılımcılar yetkililere çeşitli sorular sordu ve sorunlara karşı çözüm önerilerinde bulundu.

Galeri
📆 03 Kasım 2022 Perşembe 22:07   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR