MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, KAYMAKAMLIK, Manşet, Toplum » KARTAL KAYMAKAMLIĞI ŞEHİT AİLELERİNE İFTAR YEMEĞİ VERDİ
KARTAL KAYMAKAMLIĞI ŞEHİT AİLELERİNE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

“Kaymakam Demir, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar verdi ” Kartal Kaymakamı Abdullah Demir ilçedeki şehit yakınları, ve aileleri onuruna iftar yemeği verdi.

Kartal Kaymakamlığı, şehit aileleri ve gazileri, iftar programında bir araya getirdi.

Kartal Kaymakamı Abdullah Demir’in ev sahipliği yaptığı organizeye şehit yakınları ve ailelerinin yanı sıra Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı ,Kartal Belediyesi Başkan yardımcısı Adem Uçar,Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek,Ak Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Arzu Şimşek Öğüt, CHP Kartal İlçe Başkan yardımcıları Gülşen Neşe Büklü Çokyiğit ,Erdinç Oymak , İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuklu, İYİ Parti Kartal İlçe Sekreteri Mahmut Kumbar , Kartal Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürü Umut Develi, kurum müdürleri ve daire amirleri katıldı.

İftar programında şehit aileleri ile tek tek ilgilenen Kaymakam Abdullah Demir, değerlendirmede, iftar yemeği vesilesi ile şehit aileleri ve gazileri ağırlamaktan dolayı onur duyduğunu söyledi.Şehitlerin geride bıraktıkları ailelerine ve emanetlerine sahip çıkmanın boyunlarındaki en büyük borç olduğunu vurgulayan Kaymakam Demir , “Şehitlerimize, gazilerimize ve bu vatan uğruna canını ortaya koyan tüm insanlarımıza borcumuzu, ancak; birliğimizi, beraberliğimizi sağlamlaştırarak, bu ülkeye sahip çıkarak ve bu ülkeyi aydınlık yarınlara taşıyarak ödeyebiliriz.

Tüm şehit ve gazilerimizin aziz hatıralarını daima şükranla yâd ediyoruz. İftar yemeğimize icabet ettiğiniz için teşekkürlerimi sunarken, huzur ve sükûnet içerisinde geçireceğiniz bir Ramazan temenni ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” diye konuştu.Türk Polis Teşkilatı haftası nedeniyle Emniyet güçlerimizin Polis haftasını kutluyoruz ..

📆 07 Nisan 2022 Perşembe 23:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR