MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » “KARTAL KAZANACAK, İSTANBUL BİZİ VE PROJELERİMİZİ KONUŞACAK…”
“KARTAL KAZANACAK, İSTANBUL BİZİ VE PROJELERİMİZİ KONUŞACAK…”

Kartal CHP Belediye Başkan Aday adayı Ali Turabi Artuç aday olmadan adeta adaymış gibi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Ali Turabi Artuç Yaptığı açıklamada  eğer aday gösterilirsem ve Belediye Başkanı olursam”KARTAL KAZANACAK, İSTANBUL BİZİ VE PROJELERİMİZİKONUŞACAK” Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışma sözü veriyorum. Örnek alan değil, örnek alınan; “Gülümseyen Yüzlerle Güne Başlayacak Bir Kartal İçin” Kartal Belediye Başkanlığına Adayım…” dedi.
BAŞARMAK ZORUNDAYIZ;
Önümüzdeki Yerel Seçimler için Mükemmel Projeleri ile adından söz ettiren Ali Turabi Artuç , Bıkmadan yorulmadan seçim çalışmalarını sürdürürken Halk ile bire bir temas yolunu uygulayarak her kesimin taktirini topluyor.Hiperaktif yapısı ile son derece hareketli ve yerinde duramayan kişiliği ile tam bir hizmet aşığı olduğunu gösteren Artuç konuşmasını şöyle sürdürüyor ;
Artuç ” Geçmişte CHP için yakıştırılan hiçbir şeyi kabul etmiyorum.CHP Sadece kendini iyi anlatamamış , Ne kadar büyük bir aile olduğunu gösterememiş ve Sağ iktidarlara bu Milleti mecbur bırakmıştır.Emperyalizm Türkiye’yi kasıp kavurmuş ve günümüzdeki soygunların yapılmasına kadar bu adım adım gerçekleştirilmiştir.Oysa bu Vatanın yetiştirdiği bir büyük Önderin ATATÜRK’ün partisiyiz biz. Cumhuriyetçiyiz,Halkçıyız,Milliyetçiyiz,Devletçiyiz,İnkilapçıyız ve Laik’iz..
Bu Memlekete çivileri çakan ,Sanayi ve kalkınma hamlesini ilk biz gerçekleştirmişiz.Bugün bu kazanımlarımız elimizden gitmiş ve Dışarıya bağımlılığımız had safhaya getirilmiştir.Gün geçtikçe Milletimiz fakirleştirilmiş ve sadaka kültürüne mahkum edilmiştir.Biz bu Halk ile beraber ne savaşlar kazanarak kurduğumuz Ülke elimizin altından kayıp gitme noktasına gelmiştir.CHP Olarak artık bahanemiz yok.Başarmak zorundayız.Buna öncelikle Yerel Yönetimlerde göstermeliyiz.Hiçbir sorun bizi yıldırmamalı.”dedi.
PROJELERİME GÜVENİYORUM
Ali Turabi Artuç “CHP’nin yıllar önce söylediği Metro gibi ulaşımın yeraltına alınması tarz’ı projeler zamanında yapılabilseydi bugün Türkiye bambaşka olabilirdi.Ancak tüm olumsuzluklara rağmen henüz herşey bitmiş değil.CHP İktidarında bu ülke baştan başa değişebilir.İnsan’ı tıpkı bir Avrupalı gibi değer kazanabilir.İnsanlığını tekrar elde edebilir.Bu hiç zor değil biraz azim , biraz cesaret , biraz da özgüven herşeyi çözecektir.Kartal için düşündüğümüz çok önemli projelerimiz var.Örneğin bir Üniversite kuracağız.Bunun imkansız olacağını iddia edenlere diyorumki ‘sizin içiniz geçmiş’ , olmayacak birşey yok.Bir şahıs dahi bu ülkede Özel bir Üniversite kurabiliyor ve bunu hayata geçirebiliyorsa koskoca Bir Kartal Belediyesi bunu nasıl yapamaz? Yeraltı otopark’ı yapacağım diyorum nasıl olacak , nasıl  yapacaksın diyorlar ,dünyanın en basit işini gözlerinde büyütüyorlar.Otosunu günlük 5-10 liraya park etmeye gerek duymadan bunu 1 liraya yapabileceklerini unutuyorlar.İş’i getirip para’ya arazi’ye bağlıyorlar.Bunları artık aşmalıyız.İnsanoğlu Uzay’a yeni bir Dünya inşaa ediyor biz bu kadar küçük bir şeyimi yapamayacağız? Marina yapacağım diyorum.Zenginler faydalanır diyorlar ama orasının bir ortak merkez olacağını zengin-fakir ayrımının ortadan kalkacağı bir yer olacağını tasavvur edemiyorlar.Bilmiyorlarki 50 Bin Emekli bu İlçede oturuyor ve gidip te bir kafede 2 liraya çay bile içemiyor.Halbuki o Marina’da 50 Kuruşa içecek çayını 75 kuruşa Tost’unu yiyecek.Ufkumuzu azıcık büyütmemiz bunu gerçekleştirmeye yetecektir.Elle tutulur ve uygulanabilir tüm projelere kapımız her zaman açık olmalı.Güzel bir hizmet yapıldığında bunu yapanın kim olduğu önemli olmadan alkışlamalıyız.CHP bunu yapabilir , yapacak , yapmalı.”dedi.

Kartal seçmeni ARTUÇ’u başkan olarak görmek istiyor…
Kartal Yerel Basınının yakından takip ettiği Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Ali Turabi Artuç’un çalışmaları ve projeleri, Partisinin üst düzey yetkilileri, CHP’liler ve Kartal Halkı tarafından da ciddiyetle takip ediliyor.
Turabi Artuç içi vatandaşların söylemlerine kulak verdiğimizde, “ şov yapmıyor, projelerini çok beğendik, Kartal’da ilk kez proje üreten bir başkan adayımız var, Kartal için bir şans, genç ve kendine çok inanıyor, çalışmalarının tamamı Kartal’a yönelik, Kartalı çok iyi tanıyor, çok çalıştığı belli, inşallah parti bu durumu iyi değerlendirir” gibi sözlerle vatandaşların yorumlar, Ali Turabi Artuç’un Kartal’da kendini kabul ettirdiğini ve Kartallı Vatandaşların kimi başkan olarak görmek istediklerinin açık işaretidir.
ARTUÇ, Kartalı tüm yönleriyle tanıyor.
7 yılı aşkın süredir Belediyecilikte, halkçılık, çağdaşlık ve şeffaflılık temeline oturtulmuş projeler üretiyor. Kartal’ın yerel inisiyatiflerinin katılımı ile güçlendirilmiş bir ekip oluşturan Artuç, Kartal’ı koşar adımlarla ileriye taşıyacak vizyona sahip projeleri hayata geçirmek için partisinin kendisini aday göstermesini bekliyor.
Yaptığı çalışmalarla, güçlü ekibi ve Kartalı çok iyi tanıyor olmanın yanı sıra iddalı projeleriyle kendine güvenen Artuç, Kartal’da adaylığa en yakın isim olarak ön plana çıkıyor.
Seçim çalışmaları esnasında hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmayan ve Kartal’ı ilgilendiren her konunun üzerinde hassasiyetle duran Artuç, Kartalın demografik yapısına göre oluşturduğu projelerini paylaştığı Kartal Halkının desteğiyle Kartal’da seçimi büyük farkla alacak tek aday olarak gündeme geliyor.

📆 13 Ocak 2014 Pazartesi 11:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR