MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL KENT KONSEYİ OCAK AYI GENEL KURULU YAPILDI
KARTAL KENT KONSEYİ OCAK AYI GENEL KURULU YAPILDI

Kartal Kent Konseyi’nin Ocak ayı Genel Kurulu, Kartal Belediyesi Organik Pazar Etkinlik Çadırı’nda gerçekleştirildi.

 

Kartal Kent Konseyi Başkanı İrfan Kurtuluş’un yaptığı açılış konuşması ile başlayan Genel Kurula, Kent Konseyi üyelerinin yanı sıra Kartal Belediyesi Meclis üyeleri de katıldı. Kent Konseylerinin hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmadığını belirten Kurtuluş, bütün siyasi partilerin ön bahçesi olduklarını söyledi.

TAK Sunumu Yapıldı

Kartal Kent Konseyi’nin Ocak Ayı Genel Kurulu’nda Kartal Belediyesi tarafından desteklenen Tasarım Araştırma Katılım (TAK Kartal) projesinin uzmanları birer sunum yaptılar. TAK yetkilileri, Kartal için tasarımcıların bir araya gelerek halka ile birlikte projeler üretecekleri çalışma ile ilgili merak edilen soruları da cevapladılar.

Kartal Kent Konseyi Başkanı İrfan Kurtuluş, uygulanması düşünülen bazı projeleri paylaştı. Kartal’da kamuya açık yerlerde ambalajsız kesme şeker verilmesinin yasaklanmasını talep ettiklerini ve bununla ilgili belediye nezdinde girişimde bulunacaklarını belirten Kurtuluş, 2. projelerinin, naylon poşetlerin kaldırılması olduğunu ve bunu pilot uygulama olarak Kartal Organik Pazar ve fırınlarda başlatmak için çalıştıklarını söyledi.

Genel kurulun sonraki bölümünde konuşmacılar söz alarak bazı konulardaki fikirlerini paylaştılar ve ardından Kartal Kent Konseyi’nin yenilenen logosu tanıtıldı.

📆 03 Şubat 2015 Salı 15:23   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR