MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Toplum » KARTAL KIZILAY CADDESİNE KIRMIZI ASFALT
KARTAL KIZILAY CADDESİNE KIRMIZI ASFALT

Kartal Belediyesi, ilçenin daha modern bir görünüme kavuşması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, her yıl olduğu gibi bu yıl da yolları yenilemeye ve asfaltlamaya devam ediyor. Asfalt dökümünü, beraberinde Fen İşleri Müdürü İsmail Ökten, Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Zorgül ve Yol Yapım Amiri Melahat Mutlu ile yerinde denetleyen Başkan Yardımcısı Nuran Keriş, çalışmalar hakkında bilgi alarak direktifler verdi. Keriş, çalışmaların 3 gün içinde tamamlanacağını söyledi.

 

Asfalt sezonuyla beraber Kartal’ın cadde ve sokaklarına binlerce ton asfalt döken Kartal Belediyesi, sonbaharda da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kartallı Kazım Meydanı ve Kızılay Caddesi’ni yenileyerek kırmızı asfaltla kaplıyor.

İlçe genelinde 2016 yılının başından bu yana 42 bin 600 ton asfalt serimi gerçekleştiren Kartal Belediyesi, 1000 metre uzunluğu ve 11,5 metre enindeki Kızılay Caddesi’ne 1200 ton kırmızı asfalt dökecek. Öte yandan Kartal’daki cadde ve sokaklarda yağmur suyu kanal çalışması, ızgara temizliği ve yenileme, kilit taşı döşeme çalışmaları da aralıksız sürüyor. Özellikle soğuk ve yağışlı günleri yaşadığımız sonbahar aylarında su baskınlarına karşı gereken önlemler alınırken tamirat ve bakım çalışmaları da devam ediyor.

“Halkımızın Huzuru ve Örnek Bir Kartal İçin Çalışıyoruz”
unnamed-14

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Keriş, “Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün insan odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda sorunları yerinde inceliyoruz. Kartallıların herkese örnek, çağdaş bir ilçede yaşaması için aralıksız çalışmaya devam ediyoruz. Tüm mahallelerimizde devam eden çalışmalarla planlı bir şekilde cadde ve sokaklarımızı yeniliyoruz. İlçemizdeki tüm mahallelerimizi düzenli takip etmenin yanı sıra her ay muhtarlarla bir araya geldiğimiz toplantılarda aldığımız bilgiler doğrultusunda sorun olan bölgelerde çözüm üretiyoruz. Asfalt, kaldırım, kilitli parke taşı uygulamalarını yaparken yağmur suyu kanalları, ızgara yenileme ve temizliklerini de dikkate alarak ihtiyaca göre gereken çalışmaları yapıyoruz. Kartallı vatandaşlarımızın huzuru, rahatı ve örnek bir Kartal için Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
15 Ek

Galeri
📆 25 Ekim 2016 Salı 13:44   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR