MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal MHP basına iftar verdi
Kartal MHP basına iftar verdi

Kartal MHP İlçe Başkanlığı Kartal Şimal Restoran da Kartal basınıyla bir araya geldi 

İlçe Başkanı Zübeyir Kurt ve yönetim kurulu üyelerinin hazır olduğu iftara MHP İstanbul 1.bölge Milletvekili adayları da katıldı…

İlçe Başkanı Zübeyir Kurt yaptığı konuşmada iftara katılan basın mensuplarına teşekkür edip Milletvekili adaylarını tanıttı.

Kurt konuşmasında 15 Mayıs sabahı Cumhur ittifakı olarak Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yeni hükümetimizi kuracağız ve Cumhuriyetimizin 100.yılın da ülkemizi daha ileri seviyeye taşımak için çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi ve yaklaşık bir yıl sonra yapılacak yerel seçimlerde Kartal’ımızın da Belediye Başkanlığını Cumhur ittifakı olarak kazanacağız ve Kartalın Belediye olarak nasıl yönetilecegini kendilerine göstereceğiz dedi. 

3 ay önce göreve atanan MHP Kartal ilçe Başkanı Zübeyir Kurt birinci bölge milletvekili adayları, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gazeteciler ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi. İftar yemeğinde gazetecilerle bir araya gelen İlçe Başkanı Zübeyir Kurrt, 14 Mayıs seçimlerinde ülkücü hareketin Kartal’da şahlanacağını ifade etti. Güçlü bir MHP’nin terör örgütü ve FETÖ ile mücadelede belirleyici rol oynadığının altını çizen Kurt, “Ben milletimizden milletvekili seçimlerinde MHP’ye Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermelerini rica ediyorum. Biz MHP olarak Cumhur ittifakında hiçbir pazarlığa girmedik, böyle bir pazarlık yapılmadı. 15 Temmuz darbesinin ardından Cumhur ittifakını destekliyoruz” dedi.

ADAYLAR KENDİLERİNİ TANITTI

Toplantıya katılan Bölge Milletvekili adayları Hilal Dilber, İlker Çolakoğlu, Erdem Doğruer kendilerini tanıtırken Murat Şahin ise seçim bölgelerinden en az 5-6 milletvekili çıkaracaklarını söyledi. Halen 3 milletvekillerinin bulunduğunu belirten Şahin, “Türkiye’nin yüzüncü yılında MHP’yi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde daha güçlü temsil edeceğiz. Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçtirerek ülkemizin geleceğine imzamızı atacağız” dedi.

Galeri
📆 12 Nisan 2023 Çarşamba 23:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR