MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Gençlik, Genel, Manşet, Toplum » Kartal Milli Eğitim Müdürlüğü
Kartal Milli Eğitim Müdürlüğü

ÖNDER İMAM HATİPLİLER DERNEĞİ GENEL BAŞKANI YAZARDAN ‘ÖNDER’ TANIMI: ÖNDER; DERTLİ OLMAKTIR

 

Kartal Milli Eğitim Müdürlüğü, “Yazarlar Okullarda” projesi kapsamında yazar Halit Bekiroğlu’nu, düzenlediği organizasyonda öğrencilerle bir araya getirdi.

“Hamira’dan Duşanbe’ye” ve “Said Halim Paşa’nın Ahlak ve Siyaset Düşüncesi” adlı kitapların yazarı olan, sivil toplum kuruluşu Önder İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Halit Bekiroğlu’nun ağırlandığı etkinlik 22 Şubat Pazartesi günü Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.  

Kartal Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz’ün ev sahipliğinde yapılan yazar öğrenci buluşmasında Bekiroğlu, imam hatip öğrencilerinden oluşan dinleyici kitlesine ‘Önder Gençlik’ konulu konuşma yaparak, geleceğin önderlerinin imam hatipliler arasından çıkacağını ifade etti ve öğrencilerden, hayatta başarılı olup önder olabilmeleri için çok kitap okumalarını istedi.

Önder olmak; dertli olmaktır, tanımını yapan Önder İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı, bencillikten uzak, birbirine dost bir gençliği işaret ettiği konuşmasında, işte, önder gençlik budur, dedi.

Etkinliğin sonunda konuk yazara teşekkür eden Kartal Milli Eğitim Harun Tüysüz, yazarın, öğrencilere hem vizyon belirlediğine hem de misyon yüklediğine dikkat çekti ve gençlerin verilen mesajları en güzel şekilde aldıklarına inandığını ifade etti.

📆 24 Şubat 2016 Çarşamba 13:58   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR