MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Etkinlikler, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL MUSİKİ DERNEĞİ’NDEN SEZONA MERHABA KONSERİ
KARTAL MUSİKİ DERNEĞİ’NDEN SEZONA MERHABA KONSERİ

Kartal Musiki Derneği yeni sezona konserle başladı. Kartal Musiki Derneği sanatçılarının Dr. Arif Şanlı şefliğinde Kartal Musiki Derneği’nde verdiği konser büyük ilgi topladı. Sözlerini Ömer Fethi Gürer’in yazdığı, Dr. Arif Şanlı’nın bestelediği Kartal ile ilgili eser de konserde Emine Şanlı tarafından seslendirildi.

 

 kartal-musiki-cemiyeti-sezon-acti-2

Konsere Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Fethi Gürer, Av. Hüsnü Yeşilyurt ve Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Zorgül ile TRT sanatçıları ve Radyo Alaturka Genel Yayın Yönetmeni Seçil Süslü ve Türk müziği severler katıldı. Türk Sanat Müziğinin unutulmaz eserlerinin seslendirildiği konser, büyük ilgi gördü. İzleyenler, dinledikleri seçkin eserlerle keyifli dakikalar yaşadılar. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Arif Şanlı, yaptığı konuşmada “ Kültürün en önemli unsurlardan birisi de musikidir.

 

 

Musiki, ruhun terbiyesi ve tedavisinde en önemli araçtır. Sanatla uğraşan, sanatçı yönü olan, özellikle Türk musikisi icra eden insanlar daha duygusal, insana değer veren, ilişkilerde saygılı olan, sevgi dolu kişilerdir. Onun için musikiyi sadece bir hobi olarak değil toplumsal sevgi, saygı ve barışı sağlayan önemli bir hizmet gibi düşünmek gerekir. Dolayısıyla halkımızı, özellikle gençlerimizi Türk Musikisine yöneltmeli, özendirmeli, gerekli iletişim araçlarını da kullanarak tanıtımını ve eğitimini yapmalıyız” dedi.

Galeri
📆 08 Ekim 2014 Çarşamba 11:32   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR