MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL OTEL-ŞAHAP HANOĞLU O BİR EFSANE …
KARTAL OTEL-ŞAHAP HANOĞLU O BİR EFSANE …

Dedesi  belediye başkanlığı yaptı ve Acıgöl’e kalıcı ve yararlı eserler bıraktı

Sporcu, Siyatçi,İş adamı ve yönetici kim mi? Sayın Şahap HANOĞLU. Şahap HANOĞLU 1970 yılında Nevşehir’in şirin ve güzel ilçesi Acı Köyde doğdu. İlk,orta okulu Acıgöl’de Liseyi Nevşehir’de bitinri.1987 yılında futbol oynamaya başladı ve 1995 yılında  faal sporculuk yaşamını noktaladı. Orta saha oyuncusu olarak zirveye çıkan HANOĞLU’ nun dedesi Mehmet Zeki HANOĞLU 1968-1973 TARİHLERİ ARASINDA Acıgöl belde başkanlığı yaptı. Evli, 3 çocuk sahibi olan HANOĞLU DEDESİ Mehmet Zeki HANOĞLU,” Rahmetli dedem Mehmet Zeki Hanoğlu şu anda Acıgöl ilçesinde eğitim, öğrenim hizmeti veren 6 derslikli okul yaptırdı. Lojman arsasını bağışladı.” Hatırlatması yaptı.

DENEYİMLİ BİR SİYASETÇİ

HANOĞLU,” 2009 yerel seçimlerinde  Belediye Başkanımız Sayın Op.Dr. Altınok Öz ile siyasetle tanıştım ve CHP saflarında yer aldım. 5 yıl Cumhuriyet Halk Partisi Kartal-Yakacık’ta  birim yönetiminde bulundum. Üç yıldır CHP Cumhuriyet Mahallesi delegesiyim” yorumunu yaptı.

BAŞARILI VE DİSİPLİNLİ BİR YÖNETİCİHANOĞLU

şöyle devam  etti: “ 2015 yılının Aralık ayından itibaren Sayın Belediye Başkanımız Op.Dr. Altınok Öz şahsımı Kartursaş A.Ş. yönetim kurulu üyeliğine layık gördü. Şu anda Başkanımızın taktiri ve yönetim kurulu üyelerimizin taktiri ile 15 Mayıs 2017 tarihinden itibaren Nevşehir-Gülşehir Kartal Otelde görevlendirildik” ifadesini kullandı.

TESİSLER ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR dilimi içeresinde Kartal Belediyesi’nin Nevşehir’deki Sosyal Tesislerini baştan aşağı dizayn eden ve adeta yeniden canlandıran Şahap HANOĞLU Kartal Oteli bölgenin en temiz, bakımlı ve tercih edilen Oteli yaptı. Özellikle Grupların ve Spor Kulüplerinin Rezervasyon yaptırdıkları gözlenen Kartal Otel 40 deneyimli personeli ile günün 24 saati kaliteli hizmet sunan bir Otel olarak dikkat çekiyor.

BİRE BİR İLGİLENİYOR

İki yüz yatak kapasiteli ve bir anda iki bin kişiye yemekli hizmet verebilen bir tesis konumuna getirilen Kartal Belediyesi Kartal Otel’ i tercih eden konuk ve konuklarla HANOĞLU çok yakından ilgileniyor ve günün 24 saatini tesislerde tamamlıyor. Günde yüz çeşit sıcak ve soğuk menü çeşitleri ile zengin bir mutfağa sahip Kartal Otel’i kısa süre içeresinde aranan ve tercih edilen bir MARKA KONUMUNA GETİREN Şahap HANOĞLU ile Kartal Otel adeta

ALTIN VE EN PARLAK DÖNEMİNİ YAŞIYOR…

Galeri
📆 08 Eylül 2017 Cuma 15:21   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR