MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Asayiş, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL POLİSİNDEN HUZUR TOPLANTISI!
KARTAL POLİSİNDEN HUZUR TOPLANTISI!

Kartal Kaymakamlığı ve Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen “HUZUR 2015″ toplantısı Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde yapıldı.

 

Kartal genelinde şikayetlere neden olan çeşitli olayların konuşulduğu toplantıya öğrencilerin de katılımı dikkat çekti. Bölge okullarından gelen öğrencilerin yoğunluğu sevindirdi.

 


huzur toplantisi2

KARTAL PROTOKOLÜ TOPLANTIDAYDI
Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Kartal CHP İlçe Başkanı Erdal Kıskanç, Kartal MHP İlçe Başkanı Metin Özüpek, Kartal CHP Kadın Kolları Başkanı Refika Öztürk, Kartal Belediye Başkan yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal Kent Konseyi Başkanı İrfan Kurtuluş, Kartal Cemevi Vakfı Başkanı İsmail Saçlı, Kartal Emniyet Şube Müdürleri, Kartal Mahalle Muhtarları, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantı Saygı duruşu ve İstiklal Marşının hep bir ağızdan okunması ile başlandı.

 

 

İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ KISA BİR KONUŞMA YAPTI
Daha sonra mikrofona gelen Kartal İlçe Emniyet Müdürü Efkan Korkmaz kısa bir konuşma yaparak özellikle öğrencilere katkılarından dolayı teşekkür etti. Geçtiğimiz yıllara oranla Kartal’da asayiş olaylarının sayısında önemli bir düşüş sağladıklarını belirten Korkmaz bu durumu duyarlı vatandaşlara borçlu olduklarını anlattı.

huzur toplantisi3

Salonu dolduran konuklardan gelen şikayet, dilek ve önerileri can kulağı ile dinleyen Efkan Korkmaz bol miktarda not aldı.
Öğretmenler ve öğrenciler ve Mahalle Muhtarları okullarda ve yaşadıkları semtlerde başlarına gelen asayiş olaylarını ve gördükleri olumsuzlukları dile getirdiler , İlçe Emniyet müdürü Efkan Korkmaz gelen şikayetleri ve var olan sorunları dikkatle dinleyip en kısa zamanda önlem almak ve ilgilenmek adına notlarını alıp çözüme ulaştıracağını söyledi.

huzur toplantisi1 huzur toplantisi5
Toplantının sonunda misafirlere ikramlarda bulunuldu.

Galeri
📆 15 Nisan 2015 Çarşamba 17:09   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR