MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL SABRİ TAŞKIN İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ KİTAP YAZDI
KARTAL SABRİ TAŞKIN İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ KİTAP YAZDI

Kartal ilçesi Sabri Taşkın İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Nevriye Hayır, öğrencilerine kitap okuma alışkanlığını sahiplenmeleri ve kitap yazmaya özendirmek için öğrencilerine örnek kitap yazımı çalışması gerçekleştirdi.

 

 

Öğrencilerin yazdıkları kitapların baskısı yapılarak düzenlenen bir etkinlikle öğrencilere dağıtıldı.

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Okul Müdür Vekili Murat Çavuşoğlu, Müdür yardımcısı Pınar Yıldırım, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin yer aldığı etkinlikte öğrencilerin kitap hazırlık aşamaları video ile katılımcılara sunuldu. Kitap yazan öğrenciler tek tek düşüncelerini anlattılar. Kitap yazma düşüncesi ile kitabın önemini anladıklarını belirten öğrenciler duygularını çalışmalarına yansıttıklarını belirterek öğretmenlerine teşekkür ettiler.

 

Etkinlikte konuşan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer’de kitap okumanın öneminde değindi ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz döneminde yapılan sosyal ve kültürel faaliyetlerden örnek verdi. 10 lisede kitapla buluşma ve barışma adına konferanslar düzenlediklerini söyleyen Gürer, kitap okuyarak olumsuz bağımlılıklardan kurtulmanın olası olacağını, günümüzde sosyal medya bağımlılığı uyuşturucu gibi alışkanlıklardan korunmanın yolunun da kitap olduğunu belirtti.

 

Gürer, Mustafa Kemal Atatürk’ün 3994 kitap okuduğunu anımsattı ve her okuduğu kitaptan notlar aldığını ve bilgi ile buluşarak lider olmayı başardığını ifade etti. Okumadan, öğrenmeden, üretmeden toplumların gelişmesinin olası olmadığına değinen Gürer,  öğretmen ve öğrencileri kitap yazma düşüncesi ile oluşturdukları çaba ve çalışmadan dolayı kutladı.

📆 30 Mart 2015 Pazartesi 12:34   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR