MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Kartal seçmeni ARTUÇ’u istiyor…
Kartal seçmeni ARTUÇ’u istiyor…

Kartal seçmeni ARTUÇ’u başkan olarak görmek istiyor…

Kartal Yerel Basınının yakından takip ettiği Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Ali Turabi Artuç’un çalışmaları ve projeleri, Partisinin üst düzey yetkilileri, CHP’liler ve Kartal Halkı tarafından da ciddiyetle takip ediliyor.
Turabi Artuç içi vatandaşların söylemlerine kulak verdiğimizde, “ şov yapmıyor, projelerini çok beğendik, Kartal’da ilk kez proje üreten bir başkan adayımız var, Kartal için bir şans, genç ve kendine çok inanıyor, çalışmalarının tamamı Kartal’a yönelik, Kartalı çok iyi tanıyor, çok çalıştığı belli, inşallah parti bu durumu iyi değerlendirir” gibi sözlerle vatandaşların yorumlar, Ali Turabi Artuç’un Kartal’da kendini kabul ettirdiğini ve Kartallı Vatandaşların kimi başkan olarak görmek istediklerinin açık işaretidir.

 
ARTUÇ, Kartalı tüm yönleriyle tanıyor.

7 yılı aşkın süredir Belediyecilikte, halkçılık, çağdaşlık ve şeffaflılık temeline oturtulmuş projeler üretiyor. Kartal’ın yerel inisiyatiflerinin katılımı ile güçlendirilmiş bir ekip oluşturan Artuç, Kartal’ı koşar adımlarla ileriye taşıyacak vizyona sahip projeleri hayata geçirmek için partisinin kendisini aday göstermesini bekliyor.

Yaptığı çalışmalarla, güçlü ekibi ve Kartalı çok iyi tanıyor olmanın yanı sıra iddalı projeleriyle kendine güvenen Artuç, Kartal’da adaylığa en yakın isim olarak ön plana çıkıyor.
Seçim çalışmaları esnasında hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmayan ve Kartal’ı ilgilendiren her konunun üzerinde hassasiyetle duran Artuç, Kartalın demografik yapısına göre oluşturduğu projelerini paylaştığı Kartal Halkının desteğiyle Kartal’da seçimi büyük farkla alacak tek aday olarak gündeme geliyor.

Etiketler:
📆 11 Ocak 2014 Cumartesi 16:49   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR