MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » KARTAL SPOR CADDESİNDE ESNAF İSYANDA
KARTAL SPOR CADDESİNDE ESNAF İSYANDA

BİR AY ÖNCE DÖŞENEN KÜNKLER İPTAL EDİLDİ…YENİDEN KÜNKLER DÖŞENMEYE BAŞLANDI

İSKİ’nin Kartal Spor caddesinde Bir ay önce başlattığı ve yapıcı firmaya ihale ettiği Atık su Kanal çalışmaları adeta yılan hikâyesine döndü.
Spor caddesinde başlatılan tek yönlü kanal açma çalışmaları nedeniyle Kaymakamlık binası yakınında bulunan Trafik ışıklarına kadar olan sağ şeritteki yol araç Trafiğine kapatıldı.
unnamed (54)

İLGİLİ FİRMA İŞİ YARIM BIRAKMIŞ

Ne var ki yaklaşık bir ay önce Kanal Çalışmalarını üslenen X firması yaklaşık 100 metre uzunluğunda Künk döşedikten sonra işi yarıda bıraktı. Bunun üzerine İSKİ Spor Caddesindeki Atık su Kanal çalışmasını başka bir firmaya verdi. X firma künkleri yanlış döşediği için şimdiki işi alan firmada önce döşenen hattı İPTAL çalışmaları başlattı ve İSKİ’nin belirlediği üçlüdeki künkleri döşemeye başladı.
Yani Bir ay önce döşenen, üzeri asfaltlanan yeni künkler tekrar Asfalt kırılarak iptal edildi.

SEMT HALKI VE SEMT ESNAFI ŞİKÂYET ETTİ

Ekinci kere yeniden kazılmaya başlayan çalışmalar adeta Spor Caddesi sakinlerini ve Semt esnafını isyan ettirdi.Kazı çalışması nedeniyle evlerinin camlarını ve balkon kapılarını açamadıklarını belirten Spor caddesi sakinleri ve esnafları,”Kazı çalışmaları nedeniyle oluşun toprak tozları evlerimizin her köşesini etki altına aldı.Cam ve balkon kapılarını açamıyoruz. Ayrıca ağır İş makinesinin çıkardığı gürültü dayanılacak gibi değil” şeklinde tepki gösterdiler. Semt esnafı da,”Kazı nedeniyle alışverişlerimizde çok büyük düşüşler meydana geldi. Müşterilerimiz dükkânlarımızın önüne araçlarını yanaştırıyorlar ve alış verişlerini yapıyorlardı. Ne demek ikinci kere aynı yerin kazılması yazık günah değimli milyonlarca para bir yerde sokağa atılmış olmuyor mu?”şeklinde tepki gösterdiler.Bu arada Atıksı kanal çalışmalarının yaklaşık iki Atıksı kanal çalışmalarının yaklaşık iki ay süreceği belirtildi.
HABER-FOTO:FETHİ SATICI

Galeri
📆 24 Ağustos 2016 Çarşamba 09:52   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR