MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL, ‘SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAM FİLM FESTİVALİ’NE EV SAHİPİLİĞİ YAPTI
KARTAL, ‘SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAM FİLM FESTİVALİ’NE EV SAHİPİLİĞİ YAPTI

Kartal Belediyesi, 19 il ve ilçede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ve 3 gün boyunca devam eden ‘Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali’ne ev sahipliği yaptı. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali’nin ikinci gününde ‘Gölün Kızı’ ve ‘Hedef Sıfır’ adlı belgeselleri Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Tufan Köse ile izledi. Kartal Belediyesi, Yaşam Aktivisti Derya Şentürk, TEMA ve Yeryüzü Derneği işbirliği ile düzenlenen festival, Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde izleyiciyle buluştu. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de renkli görüntülere sahne olan festivalin ikinci gününde ‘Hedef Sıfır’ ile ‘Gölün Kızı’ adlı belgeselleri izledi.

 

Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars, festivalin sonunda yaptığı konuşmada: ”Kartal Belediye Başkanımız Sayın Op. Dr. Altınok Öz’e Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü adına teşekkür ederim. Yaratıcı çözümler içeren, birbirinden etkileyici hikâyeleri konu alan belgeselleri 3 gün boyunca izleme fırsatına sahip olduk. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü olarak sürdürülebilir yaşam konusunda Sayın Başkanımızın öncülüğünde farkındalıkları artırıcı çalışmaları hayata geçiriyoruz. Yıl boyunca devam eden geri dönüşüm kampanyalarımıza bu festival vesilesiyle sizleri davet ediyorum. Festivale katılan, emek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. Yaşam Aktivisti Derya Şentürk de şunları dile getirdi: “Başta İstanbul’da bize destek veren tek Belediye Başkanı olan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars’a, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar’a, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nur Gülmez Bel’e, Tema Derneği’ne ve kısacası emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyorum.” Festival, Agon Dans Grubu’nun yaptığı gösterileriyle son buldu.

 

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali Hakkında: 

 

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali; 2008 yılından bu yana, sürdürülebilirlik kavramının daha iyi anlaşılması, birbiriyle etkileşim içinde olan sistemik sorunların daha iyi algılanması ve ilham veren çözümlerin paylaşılması amacıyla düzenleniyor.

 

Festivali gerçekleştiren Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi, bireylerin “kelebek etkisi yaratacak” projeleri kolektif olarak hayata geçirmesi amacıyla doğdu. Çeşitliliğe değer veren açık ve esnek yapısıyla tamamen sivil bir oluşum olan kolektif, film festivali gibi sürdürülebilir yaşam konusuyla ilgili farkındalık arttırıcı çalışmaları, Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi’nin vizyonunu paylaşan bireyler ve organizasyonların desteği ve katılımıyla sürdürüyor.
unnamed-17 unnamed-18

 

 

 

Galeri
📆 21 Kasım 2016 Pazartesi 14:07   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR