MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » KARTAL YILDIZLAR SPOR FARKLI BRANŞLARDA DA BAŞARI ARIYOR
KARTAL YILDIZLAR SPOR FARKLI BRANŞLARDA DA BAŞARI ARIYOR

Kartal Belediyesi ilçede hizmet veren spor klüplerine ziyaretlerini sürdürerek, sporculara destek vermeye devam ediyor.

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, beraberinde KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu ve As Başkan Adnan Balcı ile Yıldızlar Spor Kulübü ve Kartal İlçe Gençlik Spor Müdürü İsmail Şenay’ı makamında ziyaret etti. Kartal’da sporun sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Yıldızlar Sporun faaliyetleri hakkında Başkan İsmail Şenay bilgi verdi. Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesinde yapılmakta olan çalışmalar ve Kartal’da sportif faaliyetlerde kullanılan alanlar hakkında da açıklama yapan İsmail Şenay, Kartal’da ilçe olarak sporun ilgi bulduğu ve farklı branşlarda başarılı sporcuların yetiştiğini ifade etti.

 

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer de ilçede faaliyette bulunan KASK üyesi spor kulüplerini ziyaret ettiğini, özellikle kulüp binası ve saha sorunlarını aktardıklarını söyledi. Gürer, belediye olarak spor kulüplerine destek sağladıklarını ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz’ün boş alanları yeşil alan ve spor alanları olarak değerlendirdiğini ifade etti. Spor konusunda her branşın gelişmesi için katkı sunduklarını söyleyen Gürer, özelikle uyuşturucu gibi toplumsal sorunların aşılmasında spor, kültür ve sanatın öneminin büyük olduğunu ifade etti. KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu ve As Başkan Adnan Balcı da spor kulüplerinin sorunlarını paylaştı. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer ve Gençlik Spor İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şenay karate sporcuları ile görüşerek bir süre sohbet edip resim çektirdi. Gürer gençlerin spora ilgilerini sürdürmelerini ve eğitimlerini de önemsemelerini önerdi. Başarılı sporcuları kutladı.

Etiketler:
📆 17 Haziran 2015 Çarşamba 10:58   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR