MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Flaş, Kartal, Manşet, Politika » KARTAL’A SEVDALIYIM VE KARTAL İÇİN ADAY OLDUM.
KARTAL’A SEVDALIYIM VE KARTAL İÇİN ADAY OLDUM.

KARTAL’A SEVDALIYIM VE KARTAL İÇİN ADAY OLDUM.
KARTAL İÇİN ADAY ADAYI OLDUM VE İDDALIYIM .
BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BEN OLACAĞIM .
Kartal Pelit pastahanesinde basına düzenlediği kahvaltıda konuşan CHP Kartal Belediye Başkan aday adayı Ali Turabi ARTUÇ’tan iddalı sözler.
Aday adayları içerisinde Kartal’da Cumhuriyet Halk Partisine Belediye seçimlerini kazandıracak tek aday benim.
31 Mart sabahıda yine burada sizlerle kahvaltı yapacağız ama tek farkla ben ozaman Kartal Belediye Başkanı olarak karşınızda olacağım.

kahvalti
Basına açık düzenlediği toplantıda Artuç CHP’nin emrinde örgütümün yanındayım.
Benim Belediye başkanlığım dönemimde güleryüz sevgi ve herkesin söz hakkı olduğu bir anlayış gelecek,Halkın fikirlerine saygılı ve o fikirleri dikkate alır çözümcül olan sosyal Belediyecilik anlayışına yakışır bir yönetim sergileyeceğim.
Partimle ve Örgütümle bağlarımı koparmadan onlarla uyum içersinde Kartal’a daha fazla nasıl yayarlı olabilirmden yola çıkarak gerekirse geceleri bile mesaiye kalarak önce hizmet politikasını güdeceğim.
Belediyemize gelen Vatandaşlarımızın dertlerini tek tek dinleyerk meşru olanlarının sorunlarını çözmeye yoluna gideceğim.

kahvalti-2
Ben Kartal’lıyım ve Kartal’a hizmet etmeye talibim.
1992 yılında Kartal’a geldim ciddi ekonomik imkansızlıklar içersinde başlayan iş hayatımda kimlikli,onurlu ve şaibesiz bir başarılı bir iş yaşamıyla bugünlere geldim. Şimdide işhayatımda edindiğim tecrübelerimle ve temiz geçmişimle Kartal’ı yönetmeye talip oldum.
Ben tek dönem için aday olmadım en az iki dönem Kazanıp Belediyeyi biz yöneteceğiz.
Evet hedefim öncelikle Aday olmak sonrasında Kartal Belediye Başkanlığını kazanmak ve üstüste iki dönem bu görevde kalıp Kartal’lılara hizmet etmek. Bu bir hayal değil bu amaçla bu inançla yola çıktık ben ve benimle beraber bu davaya hizmet etme inancında olan arkadaşlarımla  bunu başarabileceğimizee eminiz.
ikinci dönemim sonunda bizim yanımızda yetişmiş Belediyecilik anlayışını kavramış bu işe vakıf olmuş olan gençlere yerimizi devredeceğiz. Bu inançla ve amaçla gençler yetiştireceğiz.
Ben sadece solun değil diğer partilerinde oylarını alacağım.
Önce solun,sonra karasızların ve diğer partilerinde oylarına talibim ve bunu başaracağım.YSK seçim sonuçlarına bakıp ona göre çalışmalarımızı yönlendireceğiz ve dediğim gibi sadece solun oylarını değil Merkez sağında oylarını alacağıma inanıyorum.
Benim özüm barışma,yüreğim uzlaşma anlayışı ile yola çıktım. Toparlayacı olacağıma inanıyorum Ben Kartal’ın Belediye Başkanı olacağım Partimin değil.

ali-turabi-artuc-13092013-2
Abartmadan yapabileceğim projelerim var.
Abartamadan yapılabilecek projelerimiz var ve bunu yapabileceğim kadrom hali hazırda mevcut. Doktor,Avukat,Mimar,Mühendis’lerden oluşan bir kadroya sahibiz. İşlerinde uzmanlaşmış bu arkadaşlarımızla Kartal için Kartal halkı için abartmadan,yapamayacağımız şeyleri vaadetmeden yapabileceğimiz projelerimiz var.
İnançlıyım ve Yaradan’ın bu davada bana yol verdiğine inanıyorum.
Çok İnançlıyım ve budavada Yaradan’ın bana yol verdiğine inanıyorum ve diğer Aday adayı arkadaşlarımın arasında kendi şansımı çok daha yüksek görüyorum.
Bizler projeler üreteceğiz show yapmayacağız Kent nasıl yönetilir adına Belediyecilik dersleri aldık. Bu konuda eksiklerimiz tamamladık.
Park açtık diye Genel Başkanımızı çağırmayacağız. Projelerimizle Halkımıza kendimiz duyuracağız. Biz 90 yıldır CHP liyiz aileden CHP’liyiz,somut projelerle Halkımın karşısına çıkacağım yapamayacağım hiç birşeyide vaadeteyeceğim ve başarısız olduğumu hissetiğim andada istifa edeceğim ve ben bu işi yapamadım diyerek çekilmesinide bileceğim. Ben hizmet için aday oldum eğer hizmetlerimde eksiklik hissedesem o makamda durmamın bir anlamı kalmaz ve ben sırf makamımı kaybetmemek adına ısrarla o makamı meşgul etmeyeceğim.
İlk 5 yıl için 4 projem var..
İlk 5 yıl için 4 projem var adaylığım kesinleştiğinde bu projelerimi sizlerle de paylaşacağım.
Benim ilkem şu Kartal’a ne lazımsa Kartal’da olacak otel lazımsa Kartal’da olacak,Plaj lazımsa Kartal’da olacak yani mkıısacası Kartal’lının parası Kartal’lıya kalacak.
Aday olursam ve seçimleri kazanırsam ilk 15 gün içersinde işe başlayacak kadrom hazır. Tüm kadromuzla işe başlayıp hizmetlerimiz başlatacağız. 7/24 hizmete hjazırım gerekirse geceleri bile çalışacağım ve herzaman güler yüzlü olacağım yolda yürürken küçük bir çocuk beni gösterip Belediye Başkanımız geçiyor dediği zaman ben Başkanlık görevimi layıkıyla yapmış oladuğuma inanacağım. Halkımla barışık,kolkola,içiçe yaşayacağım ve herzaman onların arasında olacağım.
Ali Turabi Artuç kimdir?
1967 Gümüşhane Kelkit doğumlu olup, uzun süre Erzincan’da ikamet etmiş. 1992 yılında Kartal’da iş hayatına başlamış ve aynı yıl içinde Artuçlar İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şirketinin kurucusu olmuş. Artuç, aynı zamanda Okan Üniversitesi Danışma Kurul üyesi.
1993 yılından buyana CHP’ye üye olup, partinin birçok faaliyetlerinde katkıda bulunmuş.
Artuç, evli ve üç çocuk babası.

Galeri
📆 14 Eylül 2013 Cumartesi 12:45   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR