MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Gençlik, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal’da BONZAİ’ye hayır mitingi
Kartal’da BONZAİ’ye hayır mitingi

Kartal’da Bonzaiye hayır mitingi yapılacak. 19/Temmuz/2014 Cumartesi günü öğleden sonra saat 15.oo ‘da Uğur Mumcu Mahallesi Meydanında toplanılarak Eski muhtarlığın oradan devam edilerek eski göbeğe kadar yürüyüş yapılacak.   Kullanım Yaşı 13′ lere düşmüş…!

 

 

Atakan Al ve arkadaşlarının öncülük ettiği miting’e tüm Kartal halkı ve diğer ilçelerin halk’ları da davetlidir. Toplumsal bir yara olan uyuşturucunun bir başka kötü çeşidi olan bonzai ekonomik anlamda belkide en kolay elde edilebilen ve kullanım yaşı 13 lere kadar düşmüş olan bir illettir. Bu yüzden Mitingin adını Bonzaiye hayır mitingi olarak düşünmüşler ve bu noktaya dikkat çekmek istemişlerdir.

 

 

Bir avuç Duyarlı Üniversiteli genç Bonzai!ye hayır diyor… Atakan Al ve kendisi gibi Üniversitesi olan arkadaşları ile aldıkları karar neticesinde Toplumun bu yönde dikkatini çekmek adına bu mitingi tertiplemişler ve burada yapacakları basın açıklamasında da uyuşturucunun ne denli kötü bir alışkanlık olduğunu ve alışıldıktan sonra kurtulmanın çok zor olduğunu anlatacaklar. Bonzai denilen uyuşturucu hap keyif ve mutluluk verici diye tanıtılıyor ve gençlerimize bu anlamda anlatılıyor ama tam akisne içmeye ve kullanmaya başlandıktan sonra toplumdan uzaklaşma,sosyallikten kaçma ve yapmak istediklerini yapmama ve yapamama gibi kötü etkileri ortaya çıkıyor. sultangazide_bonzaiye_hayir_eylemi_h25221 İnsan hayatını tehlikeye atıyor…!   İçerisinde İnsan hayatını riske atan can kayıbına mal olabilecek zehir içerikli maddelerinde bulunduğu bu Bonzai denilen hap ekonomik anlamda çok pahalı olmadığı için belkide alımı en kolay madde ve bu yüzden satış pazarında alıcıların yaş ortalaması oldukça düşük .

 

 

Atakan Al yaptığı açıklamada mitingimizde hiçbir Siyasi Partinin,Kurumun,Kuruluşun ve Derneğin sloganı atılmayacak ve tamamiyle halkımızla el ele kolkola bu mitingi yapacağız. Duyarlı Vatandaşlarımızdan bu Mitinge katılarak destek olmalarını istiyoruz ne kadar çok olursak o kadar çok çıkar sesimiz dedi. Tüm Duyarlı Vatandaşlarımızı Ana ve Babalarımızı 19//Temmuz/2014 Cumartesi günü saat 15.oo ‘de Uğurmumcu meydanına bekliyoruz dedi.

Etiketler:
📆 16 Temmuz 2014 Çarşamba 09:30   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR