MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Manşet, Toplum » Kartal’da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yaşandı
Kartal’da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yaşandı

Gökhan Yüksel; “Bizler var olduğu sürece Cumhuriyetin ışığı hiç sönmeyecek”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, her yıl olduğu gibi bu senede Kartal’da büyük coşku içinde kutlandı.

Cumhuriyet’in ilanının 99. yıl dönümü kutlamaları ilk olarak gündüz saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Meydan Parkı ve Kartallı Kazım Meydanı’nda gerçekleştirilen çocuk etkinlikleri ile başladı. Parkları dolduran onlarca çocuk gün boyunca gönüllerince eğlendi. Parkları ziyaret eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, çocukların mutluluklarına ortak oldu.

Yüzlerce Kartallı Meşalelerle Yürüdü
Akşam saatlerinde Kartallı Kazım Meydanı’na toplanan yüzlerce Kartallı coşkulu bir şekilde Fener Alayı eşliğinde Kartal Meydanı’na kadar yürüdüler. Türk Bayrakları ve marşlar eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşe Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuklu, DEVA Partisi Kartal İlçe Başkanı İltan Ekmekçioğlu, Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanı Eray Ekim, Gelecek Parti Kartal İlçe Başkanı, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Meşalelerle Kartal Meydanı’na gelindiğinde coşku doruk noktasına ulaştı. Meydanı dolduran yüzlerce Kartallı vatandaş hep bir ağızdan 10. Yıl marşını okudular. Daha sonra kürsüye çıkan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Cumhuriyetin 99. Yılını Kartal’da kutlamanın mutluluğunu yaşadığını vurguladı. Yüksel yaptığı konuşmada; “Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, bizler var olduğu sürece Cumhuriyetin ışığı hiç sönmeyecek. Atatürk ilke ve inkılapları bize bunu öğretti. Cumhuriyet kolay olanı değil, doğru olanı yapmaktır, Cumhuriyet birilerinin değil herkesin mutluluğudur. Cumhuriyet zorbaların dediğini değil, zorda olanların dediğini yapar. Cumhuriyetin ilkelerine sarılmalıyız. Başta Mustafa kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını minnetle, şükranla anıyorum. Cumhuriyetin bize sunduğu imkanlarını çok iyi kavramalıyız. Atatürk ilke ve inkılaplarının bize açtığı yolda gösterdiği hedefe hep birlikte yürümeliyiz” dedi.

Yüksel’in konuşmasının ardından sahneye çıkan sanatçı Oğuzhan Koç, alanı dolduran yüzlerce Kartallıya söylediği şarkılarla coşkulu bir gece yaşattı.

📆 31 Ekim 2022 Pazartesi 21:07   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR