MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Asayiş, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal’da dur ihtarına uymayan sürücü vurularak durduruldu.
Kartal’da dur ihtarına uymayan sürücü vurularak durduruldu.

KARTAL’DA DUR İHTARINA UYMAYAN SÜRÜCÜ, VURULARAK DURDURULDU
GEBZE’DE BAŞLAYAN KOVALAMACANIN BİLANÇOSU AĞIR OLDU; 1 ÖLÜ, 2 YARALI
POLİS OTOMOBİLİ DURDURMAK İÇİN SİLAH KULLANDI
D-100 KARAYOLUNDA OLAY YERİNE GİREN BİR MİNİBÜS KAMYONA ÇARPTI; 1 YARALI
İSTANBUL (İHA) – Gebze’de saat 03.30 sıralarında polisin dur ihtarlarına uymayarak kaçan bir sürücünün, Kartal’a kadar süren takibinde bilanço ağır oldu. Kartal Cevizli köprü altında yolu kesen polis memuruna çarpan otomobilin sürücüsü vurularak etkisiz hale getirildi. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
Gebze’de polisin dur ihtarlarına uymayan Veysel Albayrak’ın kullandığı 34 ZB 0422 plakalı otomobil, polis ekipleri tarafından uzun süre kovalandı. Gebze’de başlayan takip, Kartal D-100 karayolu Cevizli köprü altında sona erdi. Dur ihtarlarına uymayan Veysel Albayrak’ın kullandığı otomobil, yolu kesen polis memuru Önder Özkul’a çarptı. Yolu kesen diğer polisler ise otomobil sürücüsü Veysel Albayrak’ı durdurmak için silah kullanmak zorunda kaldı.Olayda silahla vurulan sürücü Veysel Albayrak, ambulansla hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti. Olayda kaçan otomobilin çarptığı polis memuru Önder Özkul ile kaçan otomobilde bulunan Moldova uyruklu Tatiyana Dinçer yaralandı. Yaralılar ambulansla Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polisin olaya müdahalesi sırasında aniden duran trafikte bir de sıkışmalı trafik kazası meydana geldi. Bir minibüs kamyona arkadan çarptı. Minibüsün sürücüsü itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye gönderildi.
Olayın yaşandığı D-100 karayolu Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması nedeniyle uzun bir süre trafiğe kapandı. Çalışmalar sırasında yoldaki boş kovanlar ile otomobilin kurşunlarla kırılan camları dikkatlerden kaçmadı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürerken, yaralıların tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi.

Etiketler: , ,
📆 05 Ekim 2013 Cumartesi 10:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR