MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ”KARTALDA İRFAN DEĞİRMENCİ RÜZGARI ESTİ”
”KARTALDA İRFAN DEĞİRMENCİ RÜZGARI ESTİ”

Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şubesi Gençlik Kollarının 8 Nisan 2017 cumartesi Kartal HasanAli Yücelde Düzenlemiş olduğu panele panalist olarak Gazeteci Haber sunucusu İrfan Değirmenci katıldı. İrfan Değirmenci ile Türkiye ve Gündem İle birlikte , önümüzdeki referandum süreciyle ilgili ,görüş ve düşünceleri masaya yatırıldı.

 

Panel Mustafa Kemalin ve Silah arkadaşlarının görüntülü ve anlatımlı video gösterimiyle, sonrasında saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı.Açılış konuşmasını Kartal Atatürkçü Düşünce Derneği Gençlik Kolu Başkanı Sayın Okan Umut gerçekleştirdi.

 

Panele ilginin büyük olduğu gözlenirken Hasan Ali Yücel kültür merkezine vatandaşların sığmadığı gözlendi.Panelde söz alan gazeteci İrfan Değirmenci ,Son günlerdeki yaşamış oldukları haksızlıklar ve önümüzdeki günlerde yapmak istedikleri projelerini ,Türkiyede Gazeteci olmanın zorluklarını ve Gazeteciliğin aslında ne kadar onur verici bir meslek olduğunu belirtti.

 

Değirmenci Referanduma bir hafta kaldığımız günlerde ,herkesin sandık başına gitmeleri gerektiğini ,bunun bir vatandaşlık görevi olduğunu ,referandumun normal bir seçim olmadığını bu sebepten dolayı , korkmadan sinmeden herkesin oyunu kullanmaları gerektiğinin altını çizdi.

 

Katılım sağlayan vatandaşlarında sorularını tek tek büyük bir sabırla dinleyen Değirmenci ,sorulan soruları  geçmeden yanıtladı..

 

Panele katılım sağlayanlar arasında Kartal Belediye Başkanı OP. Dr.Altınok Öz , Cumhuriyet Halk Partisi Kadın kolu Başkanı Kiraz Uzuntaş ,Cumhuriyet Halk Partisi Gençli Kolu Başkanı Uğur Temel ,Kartal ADD Şube Başkanı Gürsel Öğüt ve Yönetimi,Vatan Partisi Kartal İlçe Yönetimi,Demokratlar birliği ve yönetimi,Türkiye Gençlik birliği üyeleri ve Kartal halkı katıldı.
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve Kartal ADD Şube başkanı Gürsel Öğüt ,Gazeteci İrfan Değirmenciye Teşekkür ederek Plaket Taktim ettiler.Panel amacına ulaşmış olarak Kartal ADD gençlik kollarının söylemiş oldukları İzmir Marşıyla sonbuldu.

Haber FOTO :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 09 Nisan 2017 Pazar 00:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR