MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Gençlik, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » KARTAL’DA KIZLAR MUAY THAİ SPORUNA İLGİ GÖSTERİYOR
KARTAL’DA KIZLAR MUAY THAİ SPORUNA İLGİ GÖSTERİYOR

KARTAL BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI GÜRER : “BİLGİ-BİLİM-SPOR İLE BULUŞAN GENÇLERİN GELECEĞİ GÜZEL OLACAKTIR”

 

 

Kartal Belediyesi ilçe genelinde spora ve spor kulüplerine destek olmayı sürdürüyor. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal’da spor kulüplerine ziyaretlerine devam ediyor. Kartal Yalı Mahallesi Tufan Sokak’ta bulunan Avcı Spor Kulübü’nü de ziyaret eden Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, sporculara hitaben yaptığı konuşmada sporun önemine değindi ve bilgi ile bilim ile spor ile buluşan gençlerin geleceğinin güzel olacağını ifade etti.

 

Gürer, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz döneminde yapılan belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. 2009 yılına kadar Kartal’da olan yeşil alanların iki kat artırıldığına dikkat çeken Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer şöyle dedi: -“Spor sağlıklı beden yanında zihinsel başarı içinde önemli bir unsurdur. Spor yanında kitapla bilgi ile buluşun, kültür-sanat ile ilgilenin. Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz spor yanında kültür sanat ile ilgili gençlere yönelik birden çok projenin Kartal’da uygulanmasını sağladı. Sinema, tiyatro atölyelerimiz, kütüphanelerimiz, ücretsiz bilgisayara erişim kültür merkezlerimizde ücretsiz kültürel etkinliklerimiz ile sizleri buluşturuyoruz. Yeşil alanlar, oyun alanları yanında Kartal’ın geleceğinin daha iyi olması adına yapısal dönüşümünde öncüsü bir belediyeniz var. Olası depremde yıkılması muhtemel evlerde yaşayan 21 bin kişinin yeni yapılara ermesi adına önderlik yaptık. Bu anlamda yoğun bir çalışmada devam ediyor. Kartal’da farklı alanlarda meslek kursları ile kadınlarımız gençlerimiz becerileri doğrultusunda meslek ve sanat ile buluşmaları sağlıyoruz. Geçen yıl 4 bini aşkın kişi meslek kurslarından yararlandı.  Bilimsel kazı yapan bir belediyeyiz. Kartal tarihi geç Roma erken Bizans dönemine kadar uzandı. Büyükada Sosyal Tesislerimiz, Kapadokya Sosyal Tesislerimiz Kartal halkı için hizmet veriyor. Kreşlerimizin sayısı on bir oldu. Sosyal yardımlarımız devam ediyor. Bütün bunlar sizlerin geleceği daha iyi olsun diye belediyenin yaptığı bazı çalışmalar. Bu bağlamda belediye internet sitesinde facebook twitter hesaplarına girin, izleyin, görüşlerinizi önerilerinizi iletin. Spor ile birlikte sosyal anlamda faaliyetlerde yer alın. Geleceğinizin güzel olmasının yolunu açacak olan sizlerin yaklaşımıdır. Spor ilginizden dolayı hepinizi kutluyorum.  Wushu-Kick Boxing-Muay Thai ve boks gibi spor ile ilgilenen sizlerin buradaki aldığınız eğitim,  disiplinli, kurallı ve düzenli yaşam içinde önemlidir. Özellikle kızlarımızın bu sporda başarıları ve burada bu sporu yapmalarını da ayrıca önemsiyorum. Hepinize başarı diliyorum” dedi.

 

 

Gürer, daha sonra Avcı Spor Baş antrenörü ve Milli Takım antrenörü Oktay Avcı, antrenör Yalçın Coşkun ile Özgür Polat ve sporcu velileri ile de bir süre sohbet etti. Kartal’da bir süredir spor kulüplerine ziyaretlerde bulunduğunu ifade eden Gürer, sorunların genelde sponsor ve spor tesis alanı üzerinde yoğunlaştığını gözlemlediğini de belirtti.

 

Milli Takımlar Antrenörü de olan Oktay Avcı uluslararası başarılı sporcuların kulüplerinde bulunduğunu, sağlanacak destek ile başarılı sonuçları Kartal’a taşımaya devam edeceklerini ifade etti. Baş antrenör Avcı, Muay Thai Dünya Şampiyonasında 2008 yılında Nesrin Işık, 2009 Avrupa Şampiyonasında 3. Güler Beyazıt, 2011 yılında Balkan Şampiyonasında 1. Devrim Demir, 1. Kübranur Memiş, 2. Taylan Ö. Şahin, 2012’de Balkan Şampiyonası’nda 3. Kübranur Memiş, 2013’de Dünya Şampiyonasında 1. Yıldız Demir, 2. Samyeli İpekoğlu, 2014 yılında da Balkan Şampiyonası’nda 1. Melih Taha Öz olduğunu ve 71 kız sporcunun  halen aktif kulüp bünyesinde spora devam ettiğini söyledi. Kızlarımız farklı branşlara da ilgi göstermekte ve kızlarımızın yoğun ilgi gösterdiği sportif faaliyetleri olan bir kulüp olma özelliğimizi sürdürmekteyiz.” dedi.

 

📆 25 Temmuz 2015 Cumartesi 14:20   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR