MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal’da Kurban Alanları Temizleniyor
Kartal’da Kurban Alanları Temizleniyor

Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kartal’da kurulan Kurban Pazarı ve kesim yerlerini bayram sonrasında temizleme çalışması başlattı.
Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kartal’da kurulan Kurban Pazarı ve kesim yerlerini bayram sonrasında temizleme çalışması yaptı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşların kurbanlarını gönül rahatlığı içerisinde alıp kesmeleri için gerekli tedbirleri alan ve Kurban Pazarı ile kesim alanlarını oluşturan Kartal Belediyesi, Yunus Mevkii Eczacıbaşı arazisi (Kartal Yunus mevkiinde eski çimento fabrikası yanı), Eski Oto Pazarı Arazisi ve Cevizli Mevkii Belediye arazisinde (Cevizli Saraylar Caddesi) bulunan kurban kesim alanlarında geniş çaplı temizlik çalışmaları başlattı. Kurban kesim alanları, 6 iş makinesi, 10 kamyon ve 30 kişiden oluşan belediye ekipleri tarafından temizlendi.
Kartal’da Kötü Görüntülere İzin Verilmedi
Kartal Belediyesi, kurban satış noktalarının dışında, vatandaşların kurbanlarını sağlıklı, temiz ve hijyenik ortamda kesmelerini sağlamak için oluşturduğu kurbanlık alanlarda aldığı önlemlerle Kartal’da kötü görüntü ve çevre kirliliğinin de önüne geçti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz,  satış merkezlerinin boşalmasının ardından, buralarda biriken kurban atıklarının iş makineleri yardımıyla toplanıp kaldırıldığını kaydetti. Başkan Altınok Öz, “Huzurlu ve güzel bir kurban bayramı yaşadık. Yunus Mevkii Eczacıbaşı arazisi, Eski Oto Pazarı Arazisi, Cevizli Mevkii Belediye arazisinde bulunan kurban kesim alanlarında kurbanlıklar hijyenik ortamlarda kesildi. Kurban bayramının sona ermesiyle Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler aracılığıyla, kötü koku ve kötü görüntüleri ortadan kaldırmak için kurbanlık alanlarda temizlik çalışması başlattık. Hayvan atıkları temizlenerek ilaçlandı ve kireçlendi” dedi.

📆 23 Ekim 2013 Çarşamba 17:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR