MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Toplum » Kartal’da Parklar Yeşilleniyor
Kartal’da Parklar Yeşilleniyor

Kartal Belediyesi, vatandaşların daha sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamaları için aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Kartal Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, orta refüj, bulvar, futbol sahaları ve parklarda çim serme çalışması yapıyor.
İlçe genelinde park, orta refüj, bulvar ve futbol sahaları, toprak dökülerek tesviyelendi. Daha sonra rulo çimler serildi. Kartal Belediyesi ekipleri, 2013 yılı içerisinde yeni yapılan parklar, futbol sahaları, refüjler ve mevcut parklarda 30 bin metrekarelik çim serimi hedefliyor. Ayrıca Kartal genelinde bulunan parklarda peyzaj düzenlemeleri de yapılarak Kartallıların hizmetine sunuldu.
“İnsanların Nefes Alabilecekleri Alanlar Yapıyoruz”
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz,  insanların nefes alabilecekleri yerlere ihtiyaçları olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Kartal’a daha çağdaş ve estetik bir görünüm kazandırmak amacıyla gerekli peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları yapıyoruz. İnsanların nefes alabilecekleri, çocukların güvenli ortamlarda oynayabilecekleri alanlara ihtiyaç var. Cadde ve sokaklarımızda yeşillendirme çalışmaları yaparak Kartal’ı görsel olarak da güzelleştirme gayreti içerisindeyiz. Yaşanabilir, modern görünümlü ve yeşil alanları bol bir kent oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Büyüyen ve gelişen Kartal‘ı her yönden örnek gösterilecek bir yer yapabilmek için çalışmalarımız devam edecektir“ dedi.

Galeri
📆 24 Ağustos 2013 Cumartesi 12:34   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR