MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
Kartal’da sayfiye

Rönesans Konut, İstanbul’daki ilk projesini Kartal’da hayata geçirdi.
Alışveriş merkezleri, ofisler ve karma yapılar ile ticari gayrimenkul sektöründeki tecrübesini konut sektörüne taşımayı amaçlayan Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut, İstanbul’daki ilk projesi ‘Sayfiye’yi, Anadolu yakasında Kartal’da hayata geçirdi.

 
‘Sayfiye’ Projesi’nin tanıtımı için gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer, kaliteli, sosyal nitelikli ve sürdürülebilir konutlar üretme hedefiyle yola çıktıklarını ve İstanbul’daki ilk projelerinin de Kartal’da yer aldığına belirterek “Kartal sizlerin de bildiği üzere şehrin gelişen bir bölgesi olarak değerini her geçen gün artırmayı sürdürüyor. Biz de İstanbul’un eski sayfiyesinde, Aydos Ormanı’nın yanı başında bir tarafı yemyeşil orman bir tarafı ise zemin kattan itibaren kapanmayacak Adalar manzarasına sahip ‘Sayfiye’ projemizle bölgeyi farklı bir imza atıyoruz. Bugün İstanbul’un eski sayfiyesi Kartal’da, sayfiye hayatına uygun sosyal olanakların düşünüldüğü, geniş balkonları ve terasları ile Adalar manzarasının keyfini yaşatacak şekilde planladığımız projemizi sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 
Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak ise gayrimenkul yatırım ve inşaat iş kollarındaki faaliyetlerinden bahsederek holding olarak 31 Aralık 2013 itibariyle toplam aktif büyüklüklerinin bir önceki yıla göre yüzde 76 artarak 12 milyar TL’ye, konsolide cironun ise yüzde 73 artışla 4.5 milyar TL’ye ulaştığını belirtti. Ilıcak, İnşaat Grubu’nun en köklü grupları olduğunu ve konsolide cirodaki payının da yüzde 92 civarında olduğunu söyledi.

 
Ilıcak, aynı zamanda ENR tarafından yayınlanan ‘Dünyanın En Büyük Uluslararası Yüklenici Şirketleri’ listesinde de 2013 yılında 64. sıraya yükseldiklerini belirtti. İpek Ilıcak, kısa vadede dünyanın ilk 20 müteahhitlik şirketi arasında yer almayı hedeflediklerinin altına çizdi.
İSTANBUL (İHA)

📆 18 Nisan 2014 Cuma 17:49   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR