MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Kültür-Sanat, Manşet » Kartal’da Sevgililer Günü Şenlik Havasında Kutlandı
Kartal’da Sevgililer Günü Şenlik Havasında Kutlandı

14 Şubat Sevgililer Günü, Kartal’da şenlik havasında kutlandı. Özel günde fotoğraf çektirip, dans eden vatandaşlar, renkli görüntülere sahne oldu.
Kartal Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü büyük bir coşkuyla kutlandı. Özel gün için Kartal Ankara Caddesi’nde kurulan Sevgililer Günü Hatırası fotoğraf panosu ile vatandaşlar ücretsiz fotoğraf çektirdi. Anında fotoğraflarını alan vatandaşlar, canlı müzik ile doyasıya eğlendi. Renkli ve keyifli anlara sahne olan şenlik kırmızı karanfille taçlandı. Sevgililer günü etkinlik çerçevesinde Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Ankara caddesinde Kartallıların gününü kutladı.

kartal-belediyesi-sevgililer-gunu
Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Altınok Öz, “Sevgi, acılara tebessüm etmektir, umut olmaktır umudu olmayanlara. Ayrılan kalpleri birleştirmektir. Ağlayan gözleri silmektir. Sevgi, yalnızlığa arkadaş, yetim bir çocuğun gözünde sevinç parıltısı, bir annenin yüreğinde merhamet olmaktır.Sevgi, insan olmaktır. Onun için diyorum ki, sevin hesapsızca, sınırsızca, koşulsuzca ve yüreklice sevin” diye konuştu.
Konuşmanın ardından Kartal Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Murat Teker ve arkadaşları, sanat müziğinin eşsiz eserlerini sunarken, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği’nden oluşan eserlerle Kartallıları coşturdu.

 

kartal-sevgililer-gunuİSTANBUL (İHA)

 

Galeri
📆 15 Şubat 2014 Cumartesi 15:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR