MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Etkinlikler, Kartal, Kültür-Sanat, Manşet, Toplum » Kartal’da Türkü Şenliği
Kartal’da Türkü Şenliği

Kartal’da Türkü Şenliği ve Domane Dersim.

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü tarafından Kartal Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen son Bayram Özel Konseri’nde birçok sanatçı sahne alarak Kartallılara keyifli bir bayram gecesi yaşattı.
Kartal’ın yerel sanatçıları Ozan Tunç, Musa Kurt, Ekrem Şahin ve Taner Özsoy’un sahne aldığı konserde sanatçılar kendilerine has yorumlarıyla Kartal’a renk kattılar. Kartal’ın kardeşlik ve barışın kenti olduğunu vurgulayan sanatçılar, değişik yörelere ait türküleri seslendirdiler. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına sanatçılara plaketlerini Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar ve Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Cengiz Türkmen takdim etti.
Cumhuriyet Meydanı’nda son olarak ünlü grup Domane Dersim Grubu sahne aldı. Farkı dillere ait şarkıları ile Kartallılara güzel anlar yaşatan Domane Dersim Grubu; çocukların ölmediği, bütün halkların kardeşçe yaşadığı, katliamlarının yaşanmadığı bir dünya dileyerek şarkılarını okumaya devam ettiler. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına Domane Dersim Grubu’na Kartal plaketini Kartansaş Müdürü Düzgün Çapar takdim etti. Plaketini alan grup, teşekkür ederek gece boyunca halaylarla Kartallıları coşturdu.

📆 14 Ağustos 2013 Çarşamba 09:36   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR