MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KARTAL’DA YAĞMUR SUYU KANAL VE ASFALT YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
KARTAL’DA YAĞMUR SUYU KANAL VE ASFALT YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaklaşan kış mevsimi öncesinde yağmur suyu kanal ve asfalt çalışmalarına hız verdi. Kartal’ın tüm bölgelerinde olduğu gibi Cumhuriyet Mahallesi Bağcı Sokak, Sabır Sokak ve Bahar Çiçeği Sokak’ta da yağmur suyu ve asfalt çalışması tamamlandı. Ahıska ve Ressam Sokak’ta ise Kurban Bayramı sonrasında asfaltlama çalışması yapılacak. Bu sokaklarda toplam100 metre yağmur suyu kanal çalışması yapılırken sokaklar, tonlarca asfalt dökülerek boydan boya yenileniyor.  Çalışmalar tamamlandığında bu sokaklarda yüzeysel akan yağmur sularının ızgaralarla toplanması ve kanallarla mevcut yağmur suyu kolektörüne iletilerek olası yağmur suyu baskınlarının önlenmesi  amaçlandı.

“Örnek bir Kartal için çalışıyoruz”

Kartal Belediyesi Fen İşleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nuran Keriş, çalışmaları değerlendirirken, “Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün insan öncelikli hizmet anlayışı çerçevesinde sorunları yerinde inceleyip çözüme ulaştırıyoruz. Kartallıların, çağdaş bir ilçede yaşaması için aralıksız çalışıyoruz. Her mahallede yaptığımız çalışmalarla planlı bir şekilde cadde ve sokaklarımızı yeniliyoruz. Kartal’daki tüm mahallelerimizi düzenli izlemenin yanı sıra her ay yaptığımız toplantılarda, muhtarlarımızdan da aldığımız bilgiler doğrultusunda sorun olan yerlerde çözüm üretiyoruz. Asfalt, kaldırım, kilitli parke taşı uygulamalarını yaparken yağmur suyu kanallarını dikkate alarak ihtiyaca göre gereken çalışmaları yapıyoruz” dedi.
unnamed-6 unnamed-5

Galeri
📆 08 Eylül 2016 Perşembe 14:39   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR