MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal’daki İbadethanelerde Kapsamlı Ramazan Temizliği
Kartal’daki İbadethanelerde Kapsamlı Ramazan Temizliği

Kartal Belediyesi, Ramazan ayına sayılı günler kala, ilçedeki tüm ibadethanelerde temizlik çalışması başlattı. Özellikle Ramazan ayında insan yoğunluğunun arttığı ibadethaneler, ekipler tarafından gerçekleşen özverili temizlik çalışmaları sayesinde, hijyenik hale getiriliyor.

Kartal Belediyesi, her yıl olduğu gibi Ramazan ayı süresince vatandaşların ibadetlerini hijyenik ortamda yapabilmeleri için ibadethanelerde temizlik çalışması başlattı. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar, ilçedeki tüm ibadethanelerde gerçekleştiriliyor.

Ekipler, cami ve cemevlerinin; ortak kullanım alanlarında, yüzey temasının olabileceği alanların tamamında ve ibadethanelerin dışında kalan bahçe alanlarında detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmalar sayesinde, Ramazan ayı ile birlikte insan yoğunluğunun arttığı ibadethaneler, vatandaşların kullanımına hazır hale getiriliyor.

Hem Kartal’da, Hem Deprem Bölgesinde İftar Sofraları

Öte yandan, Kartal Belediyesi Ramazan ayında; hem Kartal’da hem de Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı bölgelerde iftar programları düzenleyecek. Her sene olduğu gibi bu Ramazan ayında da binlerce insan Kartal Belediyesi tarafından hazırlanan iftar sofralarında bir araya gelecek.

“Huzurun ve Beraberliğin Müjdelendiği Bir Ay Olsun”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan ayının Kartal’a ve tüm Türkiye’ye birlik ve bereket getirmesini temenni ederek; “Kartal Belediyesi olarak Ramazan ayına hazırız. Her sene olduğu gibi ibadethanelerimizde temizlik çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu Ramazan ayına yaşadığımız depremler nedeniyle buruk giriyoruz. Fakat inanıyoruz ki bu zor günleri birlik ve beraberlikle atlatacağız.  Tutulan oruçların kabul olmasını diliyor, tüm depremzedelerimize ve Kartallı komşularımıza huzurun müjdelendiği bir Ramazan ayı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin videosuna https://we.tl/t-eeks6B85t9 linkinden ulaşabilirsiniz.

📆 22 Mart 2023 Çarşamba 19:54   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR