MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL’DAKİ MASKELİ SÜVARİLER
KARTAL’DAKİ MASKELİ SÜVARİLER

Hani hepimizin okuduğu çizgi romanlar vardıya bir zamanlar. Tommiks,Teksas,Zagor,Kaptan swing vb gibi bir sürü çizgi kahraman. Zevkle okurduk elimizden düşürmezdik bir zamanlar.

 

 
O kahramanların yaptıkları hoşumuza giderdi kötülerin düşmanı,iyilerin koruyucularıydı hepsi. Hepimiz onlardan biri olurduk sokaktaki oyunlarımızda. Bu saydığım tiplemeler yüzleri görünen, kendilerince belli birer kıyafet giymişler ve yanlarında bir yada iki yardımcısı olan maceraperest ordan oraya koşturan kötüleri yakalayıp adalete teslim eden birer kahramandılar. Birde bu kahramanların kendilerini gizleyenleri vardı yüzlerine maske takarlar kendilerine gizem katarlardı.

 

Tüm Halk onları merak ederdi kim bu kim bu diye.Aslında bilindik tanındık kimselerdi onlar ama gercek kimlikleri ortaya çıkmasın diye kendilerini gizlerlerdi.
Mesela en bilindikleri Fantom denilen çizgi kahramandı. Ormanda yaşayanların inanışına göre ”Fantom’un yüzünü gören ölür” falan diye enstantaneler dönerdi kendi aralarında,maskeli süvari vardı mesela bunlar gibi ha bide en meşhurlarından Zorro vardı.

 
Şimdi tüm bunları ne diye yazdın diceksiniz belki ama son zamanlarda olanlara bakarsak bu yazdıklarımı andırıyo sanki biraz önüne gelen çakma bir facebook hesabı açıp kendince kurgular yaratıp önüne gelene giydiriyorlar. Yazımın başında yazdığım örneklediğim tipler çizgide olsa birer kahramandılar ve kendilerince Halka hizmet ediyorlardı bunların ne olduğuda belli değil.

 

Mesela Ali Emre denilen tip , bence o şahıs Belediye’de çalışan biri ve belkide gecen dönem yaptığı görevini bu dönemde alamadığı için kendince ona buna saldıran ve bildiklerini açıklamaya çalışan biri. Madem bu kadar şey biliyorsun neden  çıkıp ta bu kişi bunu yapmış Belediye ye ve Kartal halkına bukadar zarar vermiştir işte buda belgesi ve ispatı demiyorsun..? varsa öyle bir yolsuzluk sana göre tabi sende kıyısından köşesinden bulaşmış olabilirmisin diye olmasın acaba ?

 

Yada en iyi ihtimal o zamanlar yani eski dönemde görevde olduğun süre içerisinde şahit oldun da ses cıkarmadın bu olanlara diye olabilir mi acaba..

Ali Emre’ye karşı kurulmuş olan Merve Ulaş sen kimsin peki..? Kadın kimliğindesin ama kadınmısın? gerçekten acaba sahi senin faceni kim açtı ..?

 
Ha birde Kartal Kap var Kartal aydınlanma Platformu sende diğer 2 çakma facenin gazını almak aradaki dengeyi kurmak içinmi kuruldun…?

 
Benim yazımın başında yazdığım maskeli süvariler en azından Halka hizmet ediyorlardı. Siz neyin peşindesiniz gerçekten Kartal’ı ve Kartal halkınımı düşünüyorsunuz yoksa kendi çıkarlarınıza ters gelediği içinmi bazı şeyler böyle bir yola başvurdunuz….? Madem Kartal’ı aydınlatmak için varsınız aydınlatında aydınlanalım…..
Maskelerin arkasına saklanarak kahramanlık olmaz Mustafa Kemal bu ülkeyi maske takarak kurtarmadı, Milli Şairimiz İstiklal marşını yazarken de yüzünde maske yoktu…

 
Belediyenin meclisi var ve toplantılar yapılıyor Halk’ada açık gelirsiniz toplantı günlerinde tüm meclis üyeleri oradayken anlatırsınız derdinizi ,şikayetlerinizi öyle arkadan arkaya atmakla olmuyor…
Nacizane tavsiyelerimdir bunlar uyarsınız uymazsınız siz bilirsiniz…..
Sayıdeğer Maskeli süvariler

Murat Karaca

📆 06 Temmuz 2014 Pazar 18:28   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR