MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL’DAKİ TÖRENLER İŞTE BU DEDİRTTİ
KARTAL’DAKİ TÖRENLER İŞTE BU DEDİRTTİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı munasebetiyle Türkiyenin her yerinde olduğu gibi Kartal’dada kutlama törenleri yapıldı.

Cumhuriyetimizin 94.kuruluş yıl dönümü kapsamında gerçekleştirilen törenler Kartal Meydanında bulunan Atatürk anıtı önünde gerçekleştirildi.

Kartal CHP İlçe Başkanlığı İlçe binasının önünden başlayarak Kartal Meydanına kadar bir yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşe İlçe yöneticileri, Partililer ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.


Bu yılki törenler diğer törenlerden biraz farklı gibiydi.Protokol katılımına baktığımızda Ak Parti de dahil olmak üzere siyasi partiler İlçe Başkanları ve Yönetimleri ile hazır bulundular. Bu farklı durumda işte bu dedirtti adeta. Son yıllarda pek alışık olmadığımız bu tablo olması gereken bir tabloydu bence.

 

Törene katılanlar arasında Kartal Kaymakamı Cemil aksak, Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınok Öz , Kartal Belediye Başkan yardımcılarından Gülcemal Fidan, Kartal Milli Eğitim İlçe Müdürü, Kartal garnizon Komutanı, Kartal İlçe Emniyet Müdürü,CHP PM Üyesi Doç.Dr.Hüsnü Süslü, CHP Kartal İlçebaşkan’ı Erdal Kıskanç ve Yönetimi,Kartal Ak Pati İlçe Başkan’ı H.Mehdi Akman ve Yönetimi,Kartal MHP İlçe Başkan’ı Metin Özüpek ve Yönetimi,Kartal Vatan partisi İlçe Yönetimi,Kartal Cem evi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş ve Yönetimi,Kartal ADD Başkanı Gürsel Öğüt ve Yönetimi, Kartal CKD, Kartal ÇYDD, Kartal Kent Konseyi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Tören Çelenk sunumunun ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile son buldu.

Galeri
📆 28 Ekim 2017 Cumartesi 18:25   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR