MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL’DAN DÜNYAYA ”ESEN TUR’&ESEN TOUR”LA
KARTAL’DAN DÜNYAYA ”ESEN TUR’&ESEN TOUR”LA

 

Petrol iş mahallesi Üsküdar caddesi No:50/1 Kartal İstanbul adresinde bulunan Esen Tur Turizm şirketi Sahibi Ali Esen beyle firması ile ilgili güzel bir söyleşi gerçekleştirdik.
Ali Bey sözlerine şöyle başladı;

Öncelikle bizi kırmayıp ziyaretimize geldiğiniz için teşekkür ediyorum hoşgeldiniz.
Yaklaşık 1994 yılından beri Turizmle uğraşmaktayım.Kapadokya bölgesindenim Nevşehir Avanosluyum,Tamamiyle Turizm sektörünün içerisinde yetiştim,bidiğiniz gibi Kapadokya Turizmin merkezi,daha sonra 2000 li yıllarda İstanbul’a ağırlık verdim.
2000 ‘yılından buyana hem seyehat acentalığı hemde taşımacılık sektöründe hizmet vermekteyiz.
‘ESENTUR” olarak hem otobüsçülük hemde seyehat acentalığı dallarında ,yurt içi ve yurt dışı Turlarımız mevcut.
Amacımız ya en iyisi ya hiç politikasıyla hareket edip tamamiyle butik tarzımızla ,çok kaliteli turlar ve çok kaliteli taşımacılık hizmeti vermeve biz bunun için yola çıktık.
Şirket olarak aile şirketi bazında hareket ediyoruz ,iki oğlum eşim ve kendim bizzat ilgileniyoruz .
Çalışanlarımızın hepsi bu mesleğe gönül vermiş kaliteli insanlardır.Yurt içi ve yurt dışında yapmış olduğumuz bir çok turlar ,reklamlarımızda ve şirketimizin internet sayfasında görülmektedir.(WWW facebok esentour.com)
Kartal bölgesinde yaklaşık 8 yıldır hizmet vermekteyiz,Şirket merkezimiz Üsküdar caddesi üzerinde Kızılay Işıklardadır.
Son zamanlarda yaşanan olaylar ve yaşanan ekonomik kriz dolayısıyla sıkıntılar yaşasakta,2017 yılından ”ESENTUR ”olarak umutluyuz güzel bir hareketlenme var.
İnşallah Nisan ayında Hayırlı bir başlangıç yapmayı düşünüyoruz.
Aynı zamanda tekne turlarımız da mevcut .Boğaz turları yapıyoruz, 8 mart’ Dünya kadınlar gününde Edirne’den ve İstanbul’dan gelen bayanlarla yemekli bir turumuz oldu ,çokta beğenildi. İsteğe bağlı olarak tüm tekne hizmetleri verilmektedir. Yada herhangi bir program içinde hizmet vermekteyiz. Özellikle özel dernekler ADD, CDD,ÇYDD ,Feneryolu Gönüllüleri,Bostancı gönüllüleri,ve daha birçok Atatürkçü derneklerle bir Atatürkçü olarak ,çalışmaktan ve hizmet vermekten onur duyduğumu söylemek istiyorum.Bu anlamdada yaptığımız işlerde ve yapacak olduğumuz işlerde ,her zaman ve her yerde Atatürkün adını yaşatmak ve anmak için elimizden geleni ”ESENTUR”olarak yapacağımızı da belirtmek isterim.Sektör anlamda sıkıntı yaşadığımız bu günlerde ,birliktelik ve güç birliği yapılması gerektiği inancındayım.
Ekonomik krizi birlikle aşabiliriz, bölgemizde bulunan kurum yetkililerine ulaşmakta sıkıntı çekiyoruz. Kendilerinden olumlu olumsuz geri dönüşlerini alamıyoruz. Bölgede iş yapan ve sektöründe haklı bir yere sahip olan firmamız ve bizden hizmet alacak halkımız için ve daha kurumsal çalışmalar yapabilmek adına talep ettiğimiz randevularımızın dikkate alınıp dönüş yapılmasını umut ediyorum.

 

Bizler ESENTUR ailesi olarak önce müşteri memnuniyetini ve güvenini kazanmak için yola çıktık. Referansımız geçmişimizdir daha uzun yıllar bu sektörde hizmet vermek adına gerekeni yapıyoruz. dedi.
Esentur’turizmin sahibi Ali Esen  bey’e ve şirket çalışanlarına bizlere bu güzel söyleşi fırsatını verdikleri için gazetem İstanbul34 adına teşekkürler ederim.
Nuray Yılmaz

 

ADRES: Petrol iş mahallesi Üsküdar caddesi No:50/1 Kartal İstanbul

0216 3068686

216 3068846

Galeri
📆 16 Mart 2017 Perşembe 13:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR