MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » “KARTAL’IN BELEDİYE BAŞKANI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”
“KARTAL’IN BELEDİYE BAŞKANI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”
Pera Park Konutlarının teslim törenine katılan Başkan Altınok Öz, “Kartal’ın Belediye Başkanı olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Deprem dönüşümünde lider ve öncü olan Kartal Belediyesi, haklı gururunu yaşamaya devam ediyor. Deprem dönüşümü nedeniyle yıkımı yapılan ve inşası tamamlanan Pera Park Konutları, düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi. 14 Eylül 2013 tarihinde düzenlenen törenle, Eczacıbaşı Blokları adıyla yıkımı gerçekleştirilen binanın mülk sahipleri, depreme dayanıklı evlerine kavuştu. Müteahhit firma tarafından kısa sürede tamamlanan binalar, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımıyla hak sahiplerine verildi. Pera Park Konutları olarak

adlandırılan sitenin bahçesinde yapılan törende dualar okundu. Duaların ardından konuşan Pera Park Konutları Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Özkanlı, sitenin nasıl dönüştüğünü anlattı ve bu dönüşümde büyük rol oynayan, destek veren Kartal Belediyesi’ne ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür etti.

76725725-ea4c-47e1-a7a1-4ebc98b354f2
“İyi ki Kartal’ın Belediye Başkanıyım”

Özkanlı’nın konuşmasının ardından söz alan Başkan Altınok Öz, deprem dönüşümünün ve kentsel dönüşümün güzel bir örneğini yaşadıklarını belirtti. Kartal’ın Belediye Başkanı olmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu ifade eden Başkan Altınok Öz “ Bugün burada ve bu manzara içinde olmak, bana büyük bir gurur verdi. İyi ki Kartal’ın yöneticisiyim. Geçenlerde belediyenin camından Kartal’a baktım. Allah’ın sevgili kuluyum ki böylesine güzel bir ilçenin yöneticisiyim. 1 Mayıs emeğin bayramı. Bu yapılan iki bina da bir emeği ifade ediyor. Bu emekte söz sahibi olan, sıvacısından iş makinesi operatörüne kadar emek veren tüm çalışanları candan kutluyorum. Böylesine güzel bir günde sizlerin yanınızda olmaktan onur duyuyorum. Güvenli, depreme dayanıklı ve iskanlı bir binada oturmanın mutluluğunu yaşayacaksınız. Deprem dönüşümünün ve kentsel dönüşümün güzel bir örneği bu konutlar. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sıhhat ve mutluluk içinde oturun ” dedi.

Konuşmanın ardından Pera Park Konutları Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Özkanlı, Başkan Altınok Öz’e plaket takdim etti.

Pera Park Konutları

Karlıktepe Mahallesi  Gürsel Caddesi Kiraz Çiçeği Sokak’ta yapılan Pera Park Konutları, 8,5 dönüm arazi üzerinde 20 kat 312 daire olarak tasarlandı. Sitede ayrıca spor alanları, açık – kapalı yüzme havuzları, açık – kapalı otopark, fitness merkezi, buhar odaları, sauna gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.

Galeri
📆 02 Mayıs 2016 Pazartesi 12:05   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR