MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal’ın eğitim gönüllüleri çocukları sevindirdi
Kartal’ın eğitim gönüllüleri çocukları sevindirdi

Kartallı Nezahat Tekin ve Uğur Mumcu Mahallesi Gönüllüsü Özlem Engin ve Nazan Doğanay Engin, 300 çocuğa bayram hediyesi verdi.

Kartal’ın sevilen kreş Öğretmeni Nezahat Tekin ve Uğur Mumcu Mahallesi Gönüllüsü Özlem Engin ve Nazan Doğanay Engin örnek bir davranışa imza atarak, Kartal ve İstanbul’da toplam 300 çocuğu Ramazan Bayramı öncesinde bayramlık hediyelerle sevindirdi.



Kartal’ın Sevilen kreş Öğretmeni Nezahat Tekin , öncelikli çalışmalarının odak noktasında eğitim olduğunu belirtti. Nezahat Tekin, “Bu alanda yaptığımız proje çalışmalarıyla çocuklarımızın gelişimine ve geleceklerine katkı sunmaya gayret ediyoruz. Bir Eğitimci olarak zorlu ve meşakkatli bir meslek yapıyoruz. Bununla birlikte geleceğimizin gençlerini de unutmuyoruz” dedi.

“Başta çocuklarımız olmak üzere hiçbir ihtiyaç sahibini asla yalnız bırakmadık” diyen Nezahat Tekin, bundan sonra da çocukların hep yanlarında olacaklarının altını çizdi.

Nezahat Tekin şunları söyledi:

“Her projemiz insan odaklıdır. Çocuklarımız da her zaman düşüncemizin en başköşesindedir. Çünkü onlar geleceğimizdir. Onlar bu ülkenin geleceği ve ülkemizin bekçileridir. Mutlu yaşatılmış bir çocukluk, geleceğe dair yapılmış en büyük ve en önemli yatırımdır. Biz bunun bilinciyle hareket ettik bugüne kadar. Bu kez de çocuklarımızın yüzünü Ramazan Bayramı vesilesiyle güldürmek istedik. Çünkü ancak onların yüzü güldüğünde bayramlar daha bir bayram tadında yaşanıyor, onlar mutlu olduğunda dünya daha yaşanabilir bir yer oluyor.”


“ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU YÜZLERİNDEN OKUNDU”

Uğur Mumcu Mahallesi Gönüllüsü Özlem Engin ulaştıkları her ihtiyaç sahibinin mutluluğunda her bir hayırseverin payının olduğuna vurgu yaptı. Engin, bu tür güzel çalışmaların herkese örnek olması gerektiğine dikkat çekti. Çocukların gözlerindeki sevincin her şeye bedel olduğunu söyleyen Özlem Engin, “Bir çocuk sevindirmek, onun yüreğinde umut esintisi oluşturmak mutlulukların en güzeliydi. Özellikle ilgiye daha fazla ihtiyaç duyan bu çocuklarımızın mutluluğu bizim için her şeyden daha önemli. Bayramların çocuklar için çok daha derin anlamlar ifade ediyor. Bayramlar onlarla güzel. Onların yüzlerinin güldüğünü görmek ve bugünü onlarla geçirmekten daha güzel bir şey olamazdı” şeklinde konuştu.

Nazan Doğanay Engin de bu tarz projelerin önemli olduğunu hatırlattı. Doğanay Engin, “Bu tarz projelerin örnek teşkil etmesini ve ulaşılmayan çocuk kalmamasını istiyoruz. Umarım herkes duyarlılık gösterir” dedi.

Galeri
📆 27 Nisan 2022 Çarşamba 22:06   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR