MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Gençlik, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » Kartal’ın Gururu Milli Voleybolcudan Başkan Gökhan Yüksel’e Ziyaret
Kartal’ın Gururu Milli Voleybolcudan Başkan Gökhan Yüksel’e Ziyaret

Bosna Hersek’te düzenlenen CEV U19 Genç Kızlar Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı 3-2’lik skorla devirerek şampiyonluk ipini göğüsleyen Türkiye U19 Genç Kız Milli Voleybol Takımı voleybolcularından Kartallı Sude Naz Uzun, yurda döndükten sonra ailesiyle birlikte Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Milli Takım Formasını Başkan Yüksel’e Hediye Etti

Kartal’da yaşayıp, büyümüş olan milli sporcu, Başkan Gökhan Yüksel’e Türk Milli Takımı forması hediye ederek, genç sporculara desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti ve Kartallı gençlere söyle seslendi: “Öncelikle makamında ağırladığı için Başkan Gökhan Yüksel’e çok teşekkür ederim. Sporun hayatımızda her zaman olması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum. Önceliğimiz başarı değil de hayatımızda sporu bulundurmak olmalıdır. Özellikle Kartallı arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. Ben de yıllardır burada yaşıyorum ve spor hayatıma profesyonel olarak başlamadım. Ben de çok kötü yerlerden yukarılara geldim, inşallah daha iyi olacağım. Ben onların her zaman yanındayım. Yani gerek belediyemizin takımı olsun gerek başka takım olsun, her zaman destekçiyim. Herkesin spora başlamasını kesinlikle öneririm. Bu sadece kendi branşımız için değil, her branş için geçerli. Spor hayattır ve yaşam stilidir. Bence istediği zaman herkes öğrenebilir.”

“30 Ağustos’ta Bizi Ayrıca Gururlandırdılar”

Kendisine hediye edilen milli forma için teşekkür eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de milli sporcuya bir plaket ve çiçek takdim ettikten sonra şu açıklamalarda bulundu: “Bugün milli sporcumuz Sude Naz’ı ağırladık. Bu gururu bize 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda yaşatmaları bizim için ayrıca sevindirici oldu. Kartal’da 30 Ağustos coşkusunu doyasıya yaşamak istiyorduk; fakat pandemi nedeniyle Kartallı komşularımızın tamamını bir etkinlikte toplayamamıştık. Bu bizim için buruk bir andı; ama 30 Ağustos günü genç millilerimiz Sude Naz ve arkadaşlarının bu şampiyonadaki başarısı yüreğimize su serpti ve ayrıca gururlandırdı. Zafer Bayramı coşkumuzu yukarılara taşıdı. Bu yüzden ben Sude Naz nezdinde bütün takımı kutluyorum. Sude Naz’ın Kartallı olması bizim için ayrıca gurur verici. Biz yeni Sude Nazların yetişebilmesi adına amatör spor kulüplerine ve sporculara elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalışıyoruz. İnanıyorum ki Sude Naz nezdinde bütün çocuklarımız heveslenecekler ve biz de yapabiliriz diyecekler. Çünkü örneği var: azmetti, çalıştı, başardı, milli takıma girdi ve ülkemize bu gururu yaşattı. Kendisini kutluyorum ve her zaman yanında olduğumu belirtmek istiyorum. Bu gurur Kartal’ın, ülkemizin ve hepimizin gururu.”

Galeri
📆 03 Eylül 2020 Perşembe 16:28   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR