MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal’ın nitelikli ofis projesi Lapis Han’ın kazandığı ödüller, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ile paylaşıldı
Kartal’ın nitelikli ofis projesi Lapis Han’ın kazandığı ödüller, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ile paylaşıldı


Gürallar Yapı A.Ş. Genel Müdürü Evrim Karayel, Kartal Belediye BaşkanıOp. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Karayel, Kartal bölgesine değer katan Lapis Han projesinin aldığı “Dünyanın En İyi Ofis Geliştirme Projesi” ödülünü Başkan Altınok Öz ile paylaştı.

 

 

Kartal’a farklı bir soluk kazandıran Lapis Han projesi, aldığı ulusal ve uluslararası ödüllerle dikkat çekiyor. Son olarak uluslararası gayrimenkul sektörünün en önemli ve en prestijli ödülü olarak kabul edilen “International Property Awards”ta ‘Dünyanın En İyi Ofis Geliştirme” ödülünü alan Lapis Han, böylece “Dünyanın, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en iyi ofis geliştirme” ödülünü kazanan proje oldu.

 

 

Türk gayrimenkul sektörünün ofis segmenti için örnek teşkil eden bir proje olan Lapis Han, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz tarafından da büyük bir beğeni kazandı. Geçtiğimiz gün Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret eden Gürallar Yapı A.Ş. Genel Müdürü Evrim Karayel, gerek projenin son durumunu gerekse alınan ödülleri Başkanla paylaştı.

 

 

Lapis Han projesinin aldığı ödülle ilgili, “Lapis Han gibi nitelikli projeler, her geçen gün yeni yatırımlarla gelişen Kartal bölgesine önemli bir değer katıyor” diyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ulusal ve uluslararası arenalarda ödüle layık görülen Lapis Han’ın Kartal’da yükselmesinden gurur duyduğunu belirtti.

 

 

Etiketler: , , ,
📆 30 Aralık 2013 Pazartesi 11:08   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR