MENÜ ☰
necdet-cam-akademi
Eylül 2023
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » KARTALLI ÇOCUKLAR 11 VE 25 KASIM’DA ‘MASALHANE’DE BULUŞACAK
KARTALLI ÇOCUKLAR 11 VE 25 KASIM’DA ‘MASALHANE’DE BULUŞACAK
Kartal Belediyesi, okul öncesi eğitim çağındaki çocukları kitap okumaya teşvik etmek amacıyla ‘Masalhane’ adıyla bir etkinlik düzenleyecek.
11 Kasım 2016 ve 25 Kasım 2016 tarihlerinde Kartal Belediyesi Atalar Halk Kütüphanesi’nde düzenlenecek okuma etkinliğinde Nihat Erim İlkokulu Anasınıfı öğretmeni Zehra Kökdemir, Kartallı çocuklarla bir araya gelerek onlara masal ve hikaye okuyacak. 6-7 yaş grubundan çocukların ücretsiz katılabileceği etkinlikte çocuklar, okuma sonrasında öykü veya masalla ilgili düşüncelerini dile getirecek ve merak ettikleri soruları Kökdemir’e sorabilecek.

‘Masalhane’de bir araya gelen minikler, okuma etkinliğinin ardından kendilerine dağıtılacak boya kalemleriyle, okunan masaldan veya hikayeden kendilerine yakın buldukları kahramanı veya hissettiklerini resme dökecek. Çocuklar daha sonra Atalar Halk Kütüphanesi’nde hazırlanan ‘Dilek ağacı’na, hazırlayacakları minik kartları asacak. Etkinliğin sonunda Kartal Belediyesi tarafından tüm çocuklar için sürpriz hediyeler de yer alacak.

📆 04 Kasım 2016 Cuma 10:11   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR