DOSTLUK KAHVALTISI
Kartalın nezih mekanlarından olan Köfteci Çeto bu sabah Kartal’lı dostları ağırladı. Açık büfe kahvaltı eşliğinde güzel bir pazar sabahı yaşayan konukların memnuniyeti gözlerinden okunuyordu.
Kartal’lı iş adamı Nihat Dumlu’nun oğlu Emirhan Dumlu’nun ortak olduğu Köfteci Çeto hergeçen gün kalitesine kalite katıyor.
Kartal’lıların tercih yeri olan bu güzel mekan bu sabah yine konuklarıyla doldu. Çoğu çocukluk arkadaşı olan konukların yanısıra ,Kartal Gözlem Evi Müdürü Cem Karadeniz ve Kartal’ın yerel basınıda kahvaltıya katıldı.
ESKİ DOSTLAR BULUŞTU
Osman Olgun’un tertiplediği dostluk kahvaltısına katılanlar arasında Kartal’ımızın değerlerinden ,sevilen kişisi ,hepimizin Recep Gürdal abiside vardı. Rahatsız olduğu için herzaman dışarı çıkamayan Recep abi Kartal’lı dostlarını görmek ve onlarla beraber olmak için katıldı kahvaltıya.
Güzel bir pazar sabahını beraber geçiren eski dostlar yeni bir kahvaltıda tekrar buluşmak için sözleşip ayrıldılar …
Bir cevap yazın