MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Kültür-Sanat, Magazin, Manşet, Toplum » Kartal’lı Ersin Yılmaz yarı finalde
Kartal’lı Ersin Yılmaz yarı finalde

O Ses Türkiye’de yarı finalin son karşılaşmasında Gökhan’ın takımından Ersin Yılmaz ile Hadise’nin takımından Tuğba karşı karşıya geldi.
O Ses Türkiye’de yarı finalin son karşılaşmasında Gökhan’ın takımından Ersin Yılmaz ile Hadise’nin takımından Tuğba karşı karşıya geldi. Gökhan bu karşılaşmayı da kazanırsa finaldeki dört yarışmacıda kendi takımından olacak.
O Ses Türkiye’de yarı finalin son karşılaşmasında Gökhan’ın takımından Ersin Yılmaz ile Hadise’nin takımından Tuğba karşı karşıya geldi. Gökhan bu karşılaşmayı da kazanırsa finaldeki dört yarışmacıda kendi takımından olacak.
O Ses Türkiye’de yarı final heyecanı başladı. Birbirinden güçlü 8 sesin kaldığı yarı final karşılaşmalarında en çok merakla belkenen Gökhan’ın takımında yer alan Hasan Doğru ve Yasemin eşleşmesi oldu. Eşleşme kuralarında kuradan dolayı eşleşme şansı bulunmayan Gökhan’ın takımındaki iki güçlü ses birbirleriyle eşleştiler.
TUĞBA İLE ERSİN YILMAZ KARŞILAŞMASI
O Ses Türkiye’de yarı finalin son karşılaşması Hadise ile Gökhan arasında yaşandı. Hadise’nin tek yarışmacısı Tuğba, Ersin Yılmaz ile karşı karşıya geldi. Tuğba ilk performansında roman havası olan ‘Dili Ballım’ı seslendirdi. Gökhan’ın yarışmacısı Ersin Yılmaz ise Cem Karaca’nın ‘Islak Islak’ isimli şarkısını seslendirdi.
Yarı final ikinci performanslarında Yasemin ‘Annem’ isimli şarkıyı, Ersin Yılmaz ise sazı ile birlikte ‘Yiğidim Aslanım’ burda yatıyor isimli parçayı seslendirdi.
SMS oylamasında Ersin oyların %84′nü Tuğba ise oyların %16′sını aldı.
GÖKHAN VE TAKIMININ PERFORMANSI
O Ses Türkiye’de kırılması zor bir rekora imza atan Gökhan yarı finale taşımayı başardığı 5 yarışmacısı ile birlikte sahneye çıkarak izleyenleri müziğe doyurdular. Kısa bir konser havasında geçen müzik ziyafetinde Gökhan takımındaki yarışmacılarına gitarı ile eşlik etti.
O SES TÜRKİYE YARI FİNALİNDE NELER YAŞANACAK?
O Ses Türkiye’nin seçmelerinde takımında yarışmacısı olmadığı için alay konusu olan Gökhan takımına almayı başardığı güçlü sesler ile yarı finale tam 5 yarışmacısını taşımayı başardı. 8 yarışmacının yer aldığı yarı finalde Ebru Gündeş, Hadise ve Murat Boz sadece birer yarışmacılarını yarı finale taşıyabildiler.
O Ses Türkiye’de çeyrek final heyecanı sona erdi. Son iki canlı yayının kaldığı O Ses Türkiye’de yarı finale kalan 8 yarışmasının 5′i Gökhan’ın takımındaki yarışmacılar oldu. Diğer jüri üyeleri ise sadece birer yarışmacısını yarı finale taşıyabildiler.
İŞTE YARI FİNALE KALAN YARIŞMACILAR
GÖKHAN’IN TAKIMI: Hasan Doğru, Yasemin, Mert Demir, Abdullah ve Ersin Yılmaz
EBRU GÜNDEŞ’İN TAKIMI: Anıl Can
HADİSE’NİN TAKIMI: Tuğba
MURAT BOZ’UN TAKIMI: Rıza

📆 14 Ocak 2014 Salı 11:54   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR