MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Kartal, Manşet, Toplum » Kartallı Kadınlar, “Kadın Sağlığı Eğitimi”ni Tamamladı
Kartallı Kadınlar, “Kadın Sağlığı Eğitimi”ni Tamamladı

Kartal Belediyesi, ‘Kadın Sağlığı Eğitimi’ni tamamlayan katılımcılara sertifikalarını verdi.
Kartal Belediyesi ile Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı işbirliğiyle Soğanlık Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi’nde verilen kadın sağlığı eğitimi tamamlandı. 17 Şubat’ta başlayan “Kadın Sağlığı Eğitimi Programı”na katılan kadınlar, kadın sağlığına dair birçok konuda bilgilendirildi. Kartal’da yaşayan kadınların ve ailelerinin yaşam ortamlarını iyileştirecek temel koruyucu sağlık davranışlarının geliştirilmesi ve sağlık kuruluşlarından koruyucu sağlık hizmeti talebi bilincinin artırılması amacıyla gerçekleştirilen programda kadınlara, “Güvenli annelik”, “Üreme sağlığını koruyucu davranışlar”, “Cinsellik”, “Haklar”, “Çocuklar ve ergenler” gibi birçok konuda eğitim verildi. Eğitimlerin tamamlanmasıyla katılımcılar sertifikalarını aldı.
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün elinden sertifikalarını alan 11 kadın, yaşamlarına birçok katkısı olacak bu eğitimi almış ve tamamlamış olmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek Başkan Altınok Öz’e teşekkür etti.
Başkan Altınok Öz, “5 yılda kadınlara yönelik birçok projeyi hayata geçirdik. Kadın Ürünleri Pazarı, 10 Çocuk Gelişim Merkezimiz, halı-kilim atölyemiz gibi uygulamalarla kadınlarımızın sosyal ve ekonomik hayatta aktif olmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Kadın, toplumun temelidir. Toplum, kadınlarla ileriye gidebilir” dedi.

İSTANBUL (İHA)

 

📆 26 Mart 2014 Çarşamba 10:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR