MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTALLI MUHTARLAR YENİ DÖNEMİN 6. TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ
KARTALLI MUHTARLAR YENİ DÖNEMİN 6. TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

KARTALLI MUHTARLAR SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNE KARTAL BELEDİYESİ İLE ULAŞIYOR

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün, 2009 yılı yerel seçimler sonrasında başlattığı ve her ay ilçede görev yapan muhtarlarla buluştuğu muhtarlar toplantısının 6 . Kartal Belediye Başkanlığı Yeni Hizmet binasının toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

Vatandaşların sorunlarını bizzat muhtarlar yoluyla belediyeye ilettiği, Kartal Belediye Başkan vekili Av. Hüsnü Yeşilyurt’un başkanlık yaptığı toplantıya; Başkan yardımcıları Turgut Mermertaş, Feyyaz Kaynak, Özel Kalem Müdürü Fehmi Okay’ın yanı sıra Çavuşoğlu Mahalle Muhtarı Arif Koç, Karlıktepe Mahalle Muhtarı Dursun Sınırtaş, Hürriyet Mahalle Muhtarı Ferhat Aslan, Soğanlık Yeni Mahalle Muhtarı Erol Yurdakul, Soğanlık Orta Mahalle Muhtarı Salim Coşar, Esentepe Mahalle Muhtarı Recep Elvan, Cevizli Mahalle Muhtarı Memiş, Yunus Mahallesi Muhtarı Ahmet Soylu, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Koç, Yukarı Mahalle Muhtarı Ünal Özuğurlu, Uğur Mumcu Mahalle Muhtarı Soner Eker, Yakacık Yeni Mahalle Muhtarı İlhan Düzülütaş ve Çarşı Mahalle Muhtarı S. Çetin Turan katıldı.

 

Toplantının açılışında konuşan Kartal Belediye Başkanı vekili -Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, daha önceki toplantılarda dile getirilen sorunlardan büyük kısmının çözüldüğünü söyleyerek, “Muhtar arkadaşlarımızın görüş ve taleplerini alarak önümüzdeki dönem neler yapabiliriz. Bunlar üzerinde çalışalım istiyoruz.” dedi.

Toplantıda ilçede bulunan farklı sorun ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Yeşilyurt’un ardından söz alan mahalle muhtarları yaşadıkları sorunları ve sıkıntıları dile getirdi. Kartal Belediye Başkanı vekili -Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, ilçe genelinde hizmet veren muhtarların sıkıntılarını dinleyerek onlara çözüm önerileri sunup, belediye olarak hizmetlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

 

Uğur Mumcu Mahalle Muhtarı Soner Eker, Kartal Belediyesi’nin pilot bölge olarak Uğur Mumcu Mahallesi’nde sokak hayvanlarına mama ve su veren geri dönüşüm kutularının uygulamaya konmasının önemine değinerek, orman temizliği ile ilgili yapılan çalışmalar için de belediyeye teşekkür etti.

 

Yakacık Yeni Mahalle Muhtarı İlhan Düzülütaş da geçen ramazan ayında belediyenin yapmış olduğu kültür gezilerinin çok etkili olduğunu ve vatandaş tarafından takdirle karşılandığını belirterek gelecek yıllarda aynı hizmetin devamını beklediğini ifade etti.

 

Okul önlerine hız kesicilerin yapılması yönündeki muhtarlardan gelen talepler üzerine; Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak, UKOME kararı ile her yere hız kesici yapamadıklarını ama okul önlerinde hassas olduklarını, bu nedenle Zabıta Müdürlüğü personelince okul önlerindeki öğrencilere geçişlerde üstünlük veren hizmetin bu yıl ki eğitim –öğretim döneminde de uygulandığının bilgisini verdi

📆 10 Eylül 2014 Çarşamba 09:57   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR