MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KARTALLI VATANDAŞLAR İFTAR SOFRASINDA BULUŞUYOR
KARTALLI VATANDAŞLAR İFTAR SOFRASINDA BULUŞUYOR

Kartal Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca Kartallıların temiz ve lezzetli yemeklerle iftar açması amacıyla verdiği hizmet kapsamında vatandaşlar iftar sofrasında bir araya gelmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, orucunu Çavuşoğlu Mahallesi’nde kurulan iftar noktasında vatandaşlarla birlikte açtı.

 

 

Vatandaşlarla sohbet eden Fidan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün sevgi ve selamlarını iletti. Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, iftar yemeğinin ardından Cevizli Mahallesi’nde bulunan Koşuyolu Kalp ve Damar Hastanesi bahçesinde kurulan iftar noktasını ziyaret ederek hasta yakınları ile bir araya geldi.  Fidan, hasta yakınlarına Kartal Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını hatırlatarak hastalara acil şifalar temennisinde bulundu.

 

Kartal Belediyesi Ramazan ayı boyunca Kartal’ın mahallerinde 10 ayrı sabit noktada iftar yemeği veriyor. Yakacık, Uğur Mumcu, Soğanlık, Hürriyet Kültür Merkezleri ile Koşuyolu Kalp Hastanesi’nin bulunduğu bölgenin bahçesi, Çavuşoğlu Spor Kompleksi, Yunus Mahallesi Muhtarlık yanı, Cumhuriyet Mahallesi Şeyh Edibali Camii, Esentepe Sağlık Ocağı bahçesi ve Cevizli top sahasının yanı şeklinde belirlenen noktalarda her gün iftar yemeği veriliyor. Koşuyolu Kalp Hastanesi’nin bulunduğu bölgenin bahçesine kurulan çadırda ise sahur yemeği de veriliyor.

Galeri
📆 04 Haziran 2017 Pazar 17:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR