MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KARTALLILAR KUTLU DOĞUM HAFTASI’NI MEVLEVİ AYİNİ VE SEMA GÖSTERİSİYLE ANDI
KARTALLILAR KUTLU DOĞUM HAFTASI’NI MEVLEVİ AYİNİ VE SEMA GÖSTERİSİYLE ANDI

Kartal Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası’nı Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlediği Mevlevi Ayini ve sema gösterisiyle andı.

 

 

Anma etkinliğinde Türk Sanat ve Tasavvuf Musikisi alanlarında birçok başarılı konsere imza atan Dr. Arif Şanlı Musiki Derneği Ayin Heyeti ile semazenler yer aldı. Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğe; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeleri; Mehmet Tirgil, Hüseyin Tozkoparan, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Âdem Uçar ve çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı.

 

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinlikte, Dr. Arif Şanlı Musiki Derneği Ayin Heyeti, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde musiki nağmeleri eşliğinde Mevlevi eserlerini Kartallılara sundu. Dr. Arif Şanlı Musiki Derneği Ayin Heyeti, izleyicilerin beğenisini kazanırken semazenler de sundukları görsel şölenle seyircileri adeta mest etti.

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, program sonunda Dr. Arif Şanlı Musiki Derneği Ayin Heyeti ve semazenler adına Dr. Arif Şanlı’ya çiçek takdim etti. Yüksel, “İnsanların iyi ile kötüyü ayırt edemez duruma geldiği bir dönemde, insanlığa rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğumunu idrak ettiğimiz bu günlerde insanların her zamankinden daha fazla huzura ihtiyacı olduğuna inanıyorum, Dr. Arif Şanlı Musiki Derneği Ayin Heyeti ve semazenleri kutluyor. Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz adına kendilerine çiçek takdim ediyorum.” dedi. Dr. Arif Şanlı da yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Kutlu Doğum Haftası’nda böyle güzel bir program düzenleyerek bizi, değerli Kartallılarla buluşturan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum.”

 

Ayrıca; Kartal Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde de bir etkinlik gerçekleştirildi. Programa; Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Kartal Müftüsü Mustafa Baytar, Kartal Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka, Kartal Cemevi Dedesi Mustafa Düzgün ile çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı. Ana teması Hz. Peygamber ve Güven Toplumu’nun olduğu programın sonunda, vatandaşlara gül dağıtıldı.

 

 

Galeri
📆 21 Nisan 2017 Cuma 11:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR