MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » Kartalspor: 0 Kocaeli Birlikspor: 0
Kartalspor: 0 Kocaeli Birlikspor: 0
Kartalspor Spor Toto 2.lig’in 21.haftasında sahasında oynadığı Kocaeli Birlikspor karşılaşmasından golsüz beraberlikle ayrıldı.

Teknik direktör Haldun Yıldız, Kocaeli Birlikspor karşılaşmasında kalede Fırat Çakmak, savunmada Anıl Şahin, Emrah Taysi, Cem Tosun, Sait Ulucan savunmanın önünde Ali Kılıç, Göktuğ Taşbulak, orta alanda Emrah Kaya, Uğur Utlu, Caner Öztel, ileri uçta ise Yasin Abdioğlu’na şans verdi.

Bu karşılaşmada Enes Ünal, Erdi Can Şehit, Savaş Yıldızhan, Semih Kaya, Yusuf Ocak, Emrah Kol ve Burak Yılmaz yedek soyunurken oyunun ilerleyen bölümlerinde Yusuf Ocak, Savaş Yıldızhan ve Emrah Kol oyuna dahil oldu. Sakatlığı bulunan Aytek Öktem ise bu karşılaşmanın kadrosunda yer almadı.

Karşılaşma öncesi yapılan para atışında Kartalspor takım kaptanı kale seçimini yaparken oyuna konuk takım Kocaeli Birlikspor’lu oyuncular başladı.

Uzun süre orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı konuk ekipten geldi. 30.dakika da orta sahada Ali Kılıç topu kaptırdı, Abdullah Halman kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşunu yaptı top üst ağlarda kaldı.kartal-kocaeli-2 kartal-kocaeli-1

36.dakika da kaleyi hafif sol çaprazdan gören bir pozisyonda Kartalspor serbest vuruş kazandı. Topun başına Cem Tosun geçti vuruşunda top farklı şekilde üstten dışarı gitti.

44.dakika da Erhan Yılmaz atak yönünün sağından ortasını yaptı, ceza sahasında bir karambol yaşandı sol tarafa açılan topa Erhan Şentürk vurdu, Uğur Işıkal kafayı dokunda top direğin dibinden dışarı gitti.

45.dakika da ceza sahası içinde Caner Öztel Yasin’e ara pası attı, Yasin topa hareketlendi fakat kaleci Egemen Gençalp, Yasin’den önce araya girerek tehlikeyi önledi.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlanırken ikinci yarıya Kartalspor başladı.

51.dakika da savunma arkasına atılan topa Emrah hareketlendi, ceza yayı üzerinde bekletmeden vurdu fakat top kaleci Egemen için yumuşak bir top oldu.

53.dakika da ceza sahası içerisinde Erhan Şentürk topla buluştu, vuruşunu yaptı top savunmadan döndü sol çapraza açılan topa Recep Yılmaz çok sert vurdu kaleci Fırat Çakmak topu kontrol etti.

57.dakika da Göktuğ rakibinden topu kaparak solundaki Emrah Kaya’ya pasını verdi, Emrah’ın vuruşunda kaleciden dönen topu Göktuğ tamamlamak istedi, savunmadan geri dönen top Uğur’un önünde kaldı Uğur uzaktan sert vurdu top az farkla dışarı gitti.

75.dakika da sol kanattan Göktuğ ceza sahasına giren Yasin’e ortasını yaptı, Yasin, Recep Yılmaz’ın müdahalesiyle yerde kalınca penaltı bekledi fakat karşılaşmanın hakemi bu pozisyonda devam kararı verdi.

85.dakika da atak yönünün solunda Kartalspor yedek kulübesinin önünde Savaş Yıldızhan’a faul yapıldı, Savaş serbest vuruşu bekletmeden kullandı, ceza sahası içerisinde topu göğsüyle yumuşatan Yusuf Ocak’ın vuruşunda top az farkla dışarı çıktı fakat öncesinde kalkan ofsayt bayrağı vardı.

Kalan sürede başka gol olmayınca karşılaşma beraberlikle sona erdi ve Kartalspor puanını 21’e yükselterek puan sıralamasında bir sıra yukarı çıktı. Kartalspor haftaya Diyarbakır deplasmanında Amed Sportif Faliyetler ile karşılaşacak.

Kartalspor: 0 – Kocaeli Birlikspor: 0

Stat: Kartal
Hakemler: Hakan Akmısır, Volkan Akçit, Mehmet Özkan

Kartalspor: Fırat, Anıl, Emrah Taysı, Sait, Cem, Emrah Kaya (Dk. 78 Savaş), Uğur,  Göktuğ (Dk 89 Emrah Kol), Yasin, Ali, Caner (Dk. 56 Yusuf)

Kocaeli Birlikspor: Egemen, Uğur (Dk. 64 Sertaç), Recep, Erhan Yılmaz, Turgay, Abdullah, Ertuğrul (Dk. 71 Onur), Erhan Şentürk, Emre, Murat, Maksut

Sarı kartlar: Dk. 78 Mehmet Sait (Kartalspor), Dk. 80 Recep (Kocaeli Birlikspor)

Galeri
📆 01 Şubat 2016 Pazartesi 10:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR